Terapi
Terapeuter
Teamet
Grupper  Kommer snart!
Blog
Book en tid

Holdet bag Avilius

Avilius arbejder med at få unge videre i teksten

Avilius er en reaktion på den generelle mistrivsel, der er stigende blandt unge. Avilius har som sin mission at gøre ungdomslivet sundere og sjovere at gennemleve, fordi det er muligt at tage tingene i opløbet og få støtte undervejs.

Ledelse

Avilius arbejder med en ledelsesfilosofi, hvor den enkelte skal have autonomi og ansvar til at tage chancer, prøve idéer af og finde sin rolle i fællesskabet. Vi arbejder hele tiden med at styrke sammenholdet og tilliden indbyrdes, hvorfor vi ofte mødes med terapeuterne og udveksler indsigter fra kunst, litteratur, sport, film mv.

Advisory Board

Avilius' advisory board består af en række professionelle mennesker, der er med til at rådgive os. De gør det frivilligt, fordi de tror på vigtigheden af projektet.

Roberta Mustacchi Jæger

Roberta er uddannet fra Oxford University med en Ph.d. i bioteknologi. Til daglig arbejder hun som Global Market Manager i den danske virksomhed FOSS, hvor hun har ansvaret for den globale forretning i analyseinstrumenter til vinproducenter FOSS.

Mads Schøsler

Mads er uddannet fra CBS i Management of Innovation and Business Development. Han arbejder som Business Intelligence Consultant i virksomheden Steel Series. Han er desuden stifteren bag mikrokogebogen.dk, der hjælper landets studerende med mikroøkonomi.

Jeanet Bækman

Jeanet er uddannet psykoterapeut og superviserer Avilius' terapeuter. Hun har bl.a. arbejdet med dialektisk adfærdsterapi, kognitiv misbrugsbehandling og er daglig leder af Bækman Psykoterapi.

Steen Villemoes

Steen har en kandidat i Økonomi fra Københavns Universitet. Han har en baggrund i den finansielle sektor og har siden 2007 arbejdet som selvstændig, bl.a. med enkelte bestyrelsesposter.