8 ugers forløb:

Fra 200,- per gang

Kærlighed

Onsdage 18 — 19:30

 Få pladser

Forløbet ledes af Ragnhild og Jonas.

Program

Vores gruppeforløb begynder med en gratis og uforpligtende introaften, hvor du bliver klogere på forløbets indhold. Du får også mulighed for at møde de andre deltagere samt gruppelederne Ragnhild og Jonas.
I første session skal vi kigge nærmere på, hvordan den tidlige barndom og vores forhold til vores forældre spiller en rolle i relationen til vores romantiske partner.
God kommunikation er essentielt i alle vores relationer. I denne session kigger vi nærmere på, hvordan vi kan blive bedre til at kommunikere vores behov og få dem dækket.
Vi dykker længere ned i den gode kommunikation og lærer, hvordan vi bedre kan lytte efter følelser og behov. Vi skal også lære, hvordan vi bedre kan tage ansvar for vores følelser og tanker.
I fjerde session skal vi nuancere de forskellige måder et parforhold kan se ud på. Vi skal snakke om at finde balance imellem de to fundamentale behov i et forhold, der handler om overgivelse og selvstændighed.
Vi kender alle til hjertesorg. Derfor vil vi sammen udforske, hvad det er som sker, når vi oplever at få vores hjerte knust. Vi skal også snakke om, hvordan vi kan komme videre, når vi føler, at vi sidder fast.
Kærlighedens væsen er måske det sværeste at indfange. Vi skal derfor snakke fra et filosofisk perspektiv om, hvordan kærligheden kan forstås, udtrykkes og opleves. Der findes nemlig ikke kun én kærlighed.
I forløbets anden sidste session tager vi fat på det moderne datingliv og undersøger de forskellige fænomener, som f.eks. online dating har ført med sig.
I sidste session samler vi op på alt det, som vi har lært og gennemgået. Du vil også få nogle værktøjer med dig, som du kan anvende i dit eget liv, i dit forhold og når den ulykkelige kærlighed rammer.

Vil du gerne blive klogere på kærligheden?

Skriv til Ragnhild — så får du besked, når der er plads på holdet!

Trygge rammer

Trivsel skal ikke foregå på en briks. Vi er ikke patienter, men mennesker. Vores samtalerum på Nørrebro er lyst, hjemligt og rummeligt. Sådan arbejder vi bedst.

Hvad koster det?

Det er sjældent man har 1600,- på lommen. Vi har lavet to betalingsmåder, så du kan få SU-økonomien til at række.

Betal hver gang

250,- per gang

· Gratis introaften
· Otte ugers forløb


Samlet pris2.000,-

Billigst

Betal det hele på én gang

200,- per gang

· Gratis introaften
· Otte ugers forløb
+ Gratis individuel samtale
+ Billet til et Avilius Talks

Samlet pris1.600,-

Er Avilius det rigtige for mig?

Vi sidder klar ved telefonerne til at svare på alle spørgsmål. Vælg en ledig tid nedenfor, så ringer vi til dig!

×

Skriv til os

Nu er det din tur! Uanset om du er klar til at starte i et forløb, har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere — send os en besked, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Aldrig sælg dig selv – men vid hvad du er værd” — Artigeardit, imorgen:igår
“I ain’t living in the dark no more; it’s not a promise, I’m just gonna call it.” — Bon Iver, Beth/Rest
“Mørket trykker ind mod ruden, hører vinden suser derude. Tror at jeg har det som stenene, bølgerne bruser imod.” — Hans Philip, Saa Blaa