8 ugers forløb:

Fra 200,- per gang

Præstationspres

Fleksible dage

 Ledige pladser

Forløbet ledes af Jonas.

Program

Gruppeforløbet begynder med en gratis og uforpligtende introaften, hvor du bliver klogere på forløbets indhold. Du får også mulighed for at møde de andre deltagere samt gruppeleder Jonas fra Avilius.
Vi starter forløbet i et lidt større perspektiv, hvor vi udforsker nogle af de samfundsmæssige udviklinger, som har gjort det sværere at være ung og være tilfreds med sine præstationer og valg i livet.
I forløbets anden gang skal vi snakke om, hvordan vi uden at være bevidst om det, lever vores liv efter en masse regler som ikke selv har valgt. Hertil diskuterer vi, hvordan vi skaber vores egne meningsfyldte regler.
I tredje session skal vi snakke om, hvordan vi kan bevæge os væk fra en verdensforståelse, der er præget af konkurrence og begrænsede ressourcer til en verden, der har uendeligt meget af alt det, der er betydningsfuldt.
Vi er mange i vores generation, som har en masse værdier, der er bundet op på, hvor godt vi performer. Denne gang skal vi lære, hvordan vi kan leve et liv, der ikke er afhængigt af vores ydre succes.
En stor del af det oplevede præstationspres kan skyldes, at vores familie og venner ofte stiller os performance-relaterede spørgsmål. Vi skal lære, hvordan vi kan reducere presset fra vores omgivelser.
I denne session skal vi snakke om, hvordan vi i højere grad kan kanalisere et udadgående fokus, da præstationspres ofte også handler om et overdrevent fokus på egen bedrift.
I forløbets næstsidste session skal vi udforske, hvordan de sociale medier spiller ind i et oplevet præstationspres. Vi skal blive klogere på, hvordan vi kan bruge de sociale medier på en bedre måde.
I sidste session samler vi op på alt det, som vi har lært og gennemgået. Du vil få værktøjer med dig, som du kan anvende til at reducere præstationspresset på de forskellige områder af livet, hvor det udspiller sig.

Klar til at udfordre dine egne forventninger?

Skriv til Jonas — så får du besked, når der er plads på holdet!

Trygge rammer

Trivsel skal ikke foregå på en briks. Vi er ikke patienter, men mennesker. Vores samtalerum på Nørrebro er lyst, hjemligt og rummeligt. Sådan arbejder vi bedst.

Hvad koster det?

Det er sjældent man har 1600,- på lommen. Vi har lavet to betalingsmåder, så du kan få SU-økonomien til at række.

Betal hver gang

250,- per gang

· Gratis introaften
· Otte ugers forløb


Samlet pris2.000,-

Billigst

Betal det hele på én gang

200,- per gang

· Gratis introaften
· Otte ugers forløb
+ Gratis individuel samtale
+ Billet til et Avilius Talks

Samlet pris1.600,-

Er Avilius det rigtige for mig?

Vi sidder klar ved telefonerne til at svare på alle spørgsmål. Vælg en ledig tid nedenfor, så ringer vi til dig!

×

Skriv til os

Nu er det din tur! Uanset om du er klar til at starte i et forløb, har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere — send os en besked, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

“Mørket trykker ind mod ruden, hører vinden suser derude. Tror at jeg har det som stenene, bølgerne bruser imod.” — Hans Philip, Saa Blaa
“Aldrig sælg dig selv – men vid hvad du er værd” — Artigeardit, imorgen:igår
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“I ain’t living in the dark no more; it’s not a promise, I’m just gonna call it.” — Bon Iver, Beth/Rest