Skal dit navn stå her?

I Avilius tilbyder vi hverken fast arbejdsplads, -tid eller -område. I stedet vægter vi personlig og faglig udvikling højere end noget andet og tror på, at resten kan læres. Vi stiler efter et inkluderende fællesskab hvor vi kan fejle, erfare og komme videre.


Om Avilius

Avilius er Danmarks første studenterdrevne terapiklinik. Vi er et hold af psykologistuderende, der tilbyder præventiv psykoterapi og personlig udvikling til unge. Trivselsmålingerne blandt vores generation er dybt bekymrende. Vi mener, at de nuværende tilbud er offer for mindst ét af tre strukturelle problemer i systemet:


  1. Privat behandling er økonomisk utilgængeligt for målgruppen
  2. Ventelisterne på det offentlige sundhedsvæsen er for lange
  3. Der mangler et ung-til-ung-tilbud, hvor alle parter forstår sig på den konstant forandrende ungdomskultur.    På nuværende tidspunkt leder vi ikke efter specifik hjælp, men hvis du føler at du ville kunne gøre en forskel her, så send en besked med lidt info om, hvad du kunne bringe til bordet. Vi tilbyder også praktikpladser i forbindelse med uddannelsesforløb.
×

Skriv til os

Nu er det din tur! Uanset om du er klar til at starte i et forløb, har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere — send os en besked, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.