Avilius | Carina Ebskov
Book
en tid!

Carina Ebskov

 Ledige forløb

Mød Carina

Som mennesker vil vores tanke-, følelses- og adfærdsmønstre være påvirket af vores unikke livshistorier og de erfaringer, vi gør os. Jeg er af den overbevisning, at vi kan bruge vores erfaringer og oplevelser fra gode såvel som svære tider til at stå stærkere i os selv. Gennem en dybere selvforståelse og konkrete redskaber til at tackle tankeprocesser og følge vores indre følelseskompas, kan vi lære at håndtere livet med alle dets facetter og skabe en mere selvkærlig indre monolog.


I terapien vil jeg møde dig i øjenhøjde med respekt, nysgerrighed, medmenneskelighed og ærlighed. Jeg vil skabe et trygt og tillidsfuldt terapeutisk rum, hvor du kan åbne op og dele det, der fylder hos dig, helt uden filter – et rum med plads til at være sårbar, hvor vi kan være fælles om det svære, bearbejde oplevelser, arbejde med dine tankemønstre og følelser, skabe mening og udforske nye perspektiver.


Du fortjener at opnå balance i dit psykiske liv, og jeg er klar til at hjælpe dig i et forløb tilpasset dig, dine ønsker og dine behov.

 Carina

Carina har særlig erfaring med:

Tankemønstre
Selvværd
Stress
Selvbillede
Perfektionisme
Kommunikation
Relationer
Bekymringer
Selvkærlighed
Forstyrret spiseadfærd
Angsttanker
Tankemønstre
Selvværd
Stress
Selvbillede
Perfektionisme
Kommunikation
Relationer
Bekymringer
Selvkærlighed
Forstyrret spiseadfærd
Angsttanker

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Carina. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Tidligere klient hos Carina:

Det har bare været så godt. Jeg har fået noget rigtig fede og brugbare værktøjer med videre! Carina er bare god Altså!

Tidligere klient hos Carina:

Lyttende, forstående og altid klar med skarpe observation eller nyt input om eller til de situationer eller følelser jeg har tager med til sessionerne. Carina har virkelig lyttet til mig og har forstået hvem jeg er.

Tidligere klient hos Carina:

Hun deler ud af sin viden om hjernen og er virkelig god til at forklare indviklede ting/værktøjer på en forståelig og simpel måde - så det er nemt at tage værktøjerne i brug. Jeg vil varmt anbefale Carina - hun har i hvert fald hjulpet mig! Så tusinde tak til hende.

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Carina foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Nogle har behov for 5-10 opklarende samtaler, mens andre bruger deres terapeutiske rum ligesom et fitnesscenter – et sted, man kan tage hen en gang i mellem og styrke sit mentale helbred.

Vil du tale med Carina?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du hellere ringes op?

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932