Cecilie

Sidst booket: 5 dage siden

  2 ledige forløb

Jeg tror på, at mange ting bliver nemmere at håndtere, hvis vi taler sammen om dem. Derfor ønsker jeg at skabe et rum, hvor du har mulighed for at dele stort som småt, få samlet dine tanker og få en sparring, der kan give dit liv den retning, du har behov for.


Det er vigtigt for mig, at vores arbejde sammen bærer præg af, at du er hovedpersonen i dit liv – jeg ønsker, at du skal kunne genkende dig selv hele vejen igennem, så vi sammen kan finde ud af, hvad der har værdi for dig.


At være ung indebærer, at tingene ikke altid går, som vi forventer eller håber. Det kan skabe nogle problemstillinger, som kan være svære at håndtere på egen hånd. Her kommer jeg ind i billedet. Jeg er selv midt i ungdommens rutsjebanetur og vil med afsæt i en nysgerrig og empatisk tilgang hjælpe dig med at finde de svar, der kan få dig tilbage på sporet igen.

Cecilie har særlig erfaring med:

Konflikt og kommunikation i venskaber

Perfektionisme og krav til sig selv

Studietvivl og -stress

At finde retning i livet

Ensomhed

Hvad koster det?

Kun 299,-

Det er cirka 50% — 70% billigere end andre tilbud. Og så er første samtale gratis. Læs hvorfor.

Trygge rammer

Din samtale med Cecilie kommer til at foregå i vores hyggelige lokaler på Vesterbro – et fordomsfrit og hjemligt rum med højt til loftet, hvor det kun handler om dig.

Interesseret i at tale med Cecilie?

Vi vender tilbage
 inden for et par dage.

Er du i tvivl? Vi kan også ringe dig op.

×

Skriv til os

Nu er det din tur! Uanset om du er klar til at starte i et forløb, har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere — send os en besked, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

Individuel samtale m. Cecilie:

299,- inkl. gratis forsamtale

“I ain’t living in the dark no more; it’s not a promise, I’m just gonna call it.” — Bon Iver, Beth/Rest
“Aldrig sælg dig selv – men vid hvad du er værd” — Artigeardit, imorgen:igår
“Mørket trykker ind mod ruden, hører vinden suser derude. Tror at jeg har det som stenene, bølgerne bruser imod.” — Hans Philip, Saa Blaa
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932