Clara

Sidst booket: 6 dage siden

  5 ledige forløb

Livet er en underlig størrelse. Det kan til tider være turbulent, og er ofte fyldt med modsætninger: glæde og sorg, tryghed og frygt, lykke og fortvivlelse. Det kan være svært at navigere i, og lige meget hvad man oplever, kan man have brug for nogen at snakke med. Mit mål er at hjælpe dig med at finde fast grund, når livet fylder, og de store spørgsmål banker på: Hvem er jeg? Hvad vil jeg? Hvordan behandler jeg mig selv? Og hvordan vil jeg have, at andre behandler mig?


Det er vigtigt for mig, at vi sammen skaber et trygt rum, hvor du får mulighed for at udforske og udfordre dine tanker og følelser. Der skal være plads til åbenhed og sårbarhed, og sammen skal vi snakke om det gode og det dårlige; der hvor det går godt, og der hvor det er svært. Vores samtaler bliver et pusterum, hvor dine tanker, følelser og oplevelser får lov til at fylde.

Clara har særlig erfaring med:

Angst og bekymring Selvværd og selvtillid At behandle sig selv godt Grænsesætning Sex og seksualitet Problemer med relationer Kærlighed og parforhold

Hvad koster det?

Kun 299,-

Det er cirka 50% — 70% billigere end andre tilbud. Og så er første samtale gratis. Læs hvorfor.

Trygge rammer

Din samtale med Clara kommer til at foregå i vores hyggelige lokaler på Vesterbro – et fordomsfrit og hjemligt rum med højt til loftet, hvor det kun handler om dig.

Interesseret i at tale med Clara?

Vi vender tilbage
 inden for et par dage.

Er du i tvivl? Vi kan også ringe dig op.

×

Skriv til os

Nu er det din tur! Uanset om du er klar til at starte i et forløb, har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere — send os en besked, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

Individuel samtale m. Clara:

299,- inkl. gratis forsamtale

“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Kroppen er et gidsel, en jolle fortøjet i sit eget mørke” — First Flush, Vildgæret Ensomhed
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer