Avilius | Emil Andresen
Book
en tid!

Emil Andresen

 Ledige forløb

Mød Emil

Følelser, tanker og forventninger kan være overvældende oplevelser, der til tider kan være svære at håndtere og navigere i. Følelser af utilstrækkelighed, usikkerhed og tvivl om, hvem man egentlig er og hvem man skal blive, kan være svære at bære rundt på alene. Er jeg en god nok studerende, en god nok ven eller kæreste – hvem er jeg overhovedet?


Disse spørgsmål og problematikker kan vi, i samarbejde, forsøge at løse, så du kan indfri dig selv og de mål som netop du ønsker at opnå.


For mig er det altbetydende at skabe en tryghedsfuld, forstående og ikke-dømmende relation, da jeg mener, at dette er fundamentet for positiv udvikling og udforskning af selvet. Heri, kan jeg tilbyde en empatisk, udforskende og forstående tilgang, hvor du anses som eksperten i dit eget liv.

 Emil

Emil har særlig erfaring med:

Overtænkning
Tankemylder
Angsttanker
Bekymringer
Relationer
Identitet
Tankemønstre
Selvværd
Motivation
Overtænkning
Tankemylder
Angsttanker
Bekymringer
Relationer
Identitet
Tankemønstre
Selvværd
Motivation

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Emil. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Tidligere klient hos Emil:

"Helt overordnet er jeg meget tilfreds med forløbet. Jeg har set en stor udvikling, og det har i den grad været med baggrund i de samtaler, som jeg har haft med Emil hos Avilius. Der har været en fin struktur gennem forløbet, forstået på den måde, at de pointer, jeg kom med i første samtale, blev jeg holdt op på løbende."

Tidligere klient hos Emil:

"Jeg havde en meget positiv oplevelse, hvor jeg følte, at Emil var god til at opfange de problemer, som jeg døjede med. Specielt hans arbejdede med at komme med udfordringer var en stor hjælp. Herudover var han også særligt god til jævnligt at følge op på de forskellige problematikker, som vi havde oppe at vende."

Tidligere klient hos Emil:

"Indstillingen og terapeuten var til stor hjælp!"

Tidligere klient hos Emil:

"Virkelig rar oplevelse; det var som en times samtale med en ven, der er urealistisk god til at lytte."

Tidligere klient hos Emil:

"Min oplevelse er, at det er vigtigt at blive 'holdt op' på nogle af de ting, man ankom med, og få italesat den udvikling, man gennemgår, sådan at man er klar over hvor der er fremskridt, og hvor man kan gøre mere.

Fint at blive udfordret på nogle af de opfattelser og tilgange man selv har. Må der for min skyld også gerne være endnu mere af - altså at blive udfordret på det, man bringer på bordet til samtalerne. Men overordnet set har det været meget positivt, hele forløbet.

Så tak for et rigtigt godt forløb og sparring gennem et helt år :‑)"

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Emil foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Nogle har behov for 5-10 opklarende samtaler, mens andre bruger deres terapeutiske rum ligesom et fitnesscenter – et sted, man kan tage hen en gang i mellem og styrke sit mentale helbred.

Vil du tale med Emil?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du hellere ringes op?

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer