Emil

Sidst booket: 8 dage siden

  2 ledige forløb

Afspil

Følelser, tanker og forventninger kan være overvældende oplevelser, der til tider kan være svære at håndtere og navigere i. Følelser af utilstrækkelighed, usikkerhed og tvivl om, hvem man egentlig er og hvem man skal blive, kan være svære at bære rundt på alene. Er jeg en god nok studerende, en god nok ven eller kæreste – hvem er jeg overhovedet? Disse spørgsmål og problematikker kan vi, i samarbejde, forsøge at løse, så du kan indfri dig selv og de mål som netop du ønsker at opnå.

For mig er det altbetydende at skabe en tryghedsfuld, forstående og ikke-dømmende relation, da jeg mener, at dette er fundamentet for positiv udvikling og udforskning af selvet. Heri, kan jeg tilbyde en empatisk, udforskende og forstående tilgang, hvor du anses som eksperten i dit eget liv.

Emil har særlig erfaring med:

Motivation og daglig livsførelse Angst og bekymringer Identitetsspørgsmål Overtænkning Problematikker i relationer Selvværd og selvtillid Ukontrollerede tankemønstre

Hvad koster det?

Kun 299,-

Det er cirka 50% — 70% billigere end andre tilbud. Og så er første samtale gratis. Læs hvorfor.

Trygge rammer

Din samtale med Emil kommer til at foregå i vores hyggelige lokaler på Vesterbro – et fordomsfrit og hjemligt rum med højt til loftet, hvor det kun handler om dig.

Interesseret i at tale med Emil?

Vi vender tilbage
 inden for et par dage.

Er du i tvivl? Vi kan også ringe dig op.

×

Skriv til os

Nu er det din tur! Uanset om du er klar til at starte i et forløb, har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere — send os en besked, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

Individuel samtale m. Emil:

299,- inkl. gratis forsamtale

“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Kroppen er et gidsel, en jolle fortøjet i sit eget mørke” — First Flush, Vildgæret Ensomhed
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned