Emilie

Sidst booket: 2 dage siden

  5 ledige forløb

I vores travle hverdag er der sjældent plads til at mærke efter. Derfor forsøger jeg at skabe et rum til netop dette. Jeg ønsker at terapilokalet skal være et sted med ro og plads til at være umiddelbar og ærlig. Det er vigtigt for mig at der er plads til alt det uperfekte, som vi alle sammen indeholder og som også er det der gør os unikke som mennesker.


Jeg tror at vi unge har en tendens til at være enormt hårde ved os selv og sammenligne os med andre. Det kan gøre, at vi på forskellige måder føler os utilstrækkelige og at vi skal klare alle vores problemer selv. Den forestilling vil jeg gerne gøre op med. I vores snakke ønsker jeg, at du skal blive klogere på dig selv og de ting som er på spil i dit liv, sådan at vi sammen kan arbejde med det som fylder for dig.

Emilie har særlig erfaring med:

Negative tanke- og handlemønstre

Uhensigtsmæssige bekymringer

Studietvivl og at finde retning

Grænsesætning

Kærlighed

Stress

Hvad koster det?

Kun 299,-

Det er cirka 50% — 70% billigere end andre tilbud. Og så er første samtale gratis. Læs hvorfor.

Trygge rammer

Din samtale med Emilie kommer til at foregå i vores hyggelige lokaler på Vesterbro – et fordomsfrit og hjemligt rum med højt til loftet, hvor det kun handler om dig.

Interesseret i at tale med Emilie?

Vi vender tilbage
 inden for et par dage.

Er du i tvivl? Vi kan også ringe dig op.

×

Skriv til os

Nu er det din tur! Uanset om du er klar til at starte i et forløb, har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere — send os en besked, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

Individuel samtale m. Emilie:

299,- inkl. gratis forsamtale

“Aldrig sælg dig selv – men vid hvad du er værd” — Artigeardit, imorgen:igår
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Mørket trykker ind mod ruden, hører vinden suser derude. Tror at jeg har det som stenene, bølgerne bruser imod.” — Hans Philip, Saa Blaa
“I ain’t living in the dark no more; it’s not a promise, I’m just gonna call it.” — Bon Iver, Beth/Rest