Avilius — Juliane Hemmingsen
Book
en tid!

Juliane Hemmingsen

 Venteliste

Mød Juliane

Mit motto er ‘alt med måde’. Jeg tror på, det er godt at sige ja – og jeg tror på, det er godt at sige nej. Det handler om at finde et leje, hvor man har sig selv med og følger sin mavefornemmelse. Min holdning er nemlig, at det er dig, der kender dig selv bedst.

Jeg tror, at vi skal øve os på at blive bedre til at finde frem til de ting, som er værdifulde for lige netop os selv og samtidig bestræbe os på at være gode mennesker med gode intentioner. Jeg er af den holdning, at det er ad denne vej, at vi får muligheden for at opnå et meningsfuldt liv. Hos mig handler det derfor ikke om selvudvikling – men om selvrefleksion.

Mit ønske er at foranstalte et trygt og ærligt rum, hvor du kan tale frit fra hjertet, og hvor jeg lover at møde dig med nysgerrighed og empati til gengæld.

 Juliane

Juliane har særlig erfaring med:

Eksistentielle tanker
Kærlighed
Egenomsorg
Selvværd
Perfektionisme
Kommunikation
Eksistentielle tanker
Kærlighed
Egenomsorg
Selvværd
Perfektionisme
Kommunikation

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Juliane. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Tidligere klient hos Juliane:

Rigtig fin oplevelse med god dynamik og plads til at være sig selv.

Tidligere klient hos Juliane:

Jeg har været meget glad for at have Juliane som terapeut. Hun er god til at lytte nærværende og lægge mærke til ting jeg ikke selv ville have set.

Tidligere klient hos Juliane:

Har nydt at kunne få lov at vende mine ting med Juliane, og føler det har hjulpet mig med at komme igennem den sorg jeg har følt, som efterhånden er mere eller mindre forsvundet. Så tak for det!

Tidligere klient hos Juliane:

Juliane er super forstående og hengiven i sit arbejde, og rigtig god til at udfordre på en god måde. Jeg har følt mig meget tryg til at åbne op for hende, og føler jeg er blevet taget imod som jeg er. Der har været plads til mine følelser som de var, og hun har udfordret mine kritiske tanker om mig selv.

Tidligere klient hos Juliane:

Det har været rart at have en terapeut på min egen alder, da det har føltes meget i øjenhøjde og jeg oplevede at føle mig forstået i de situationer jeg har stået i, da jeg også fornemmede at Juliane kunne nikke oprigtigt genkendende til meget af det jeg gik igennem. Jeg er meget taknemmelig over det som Juliane har gjort for mig, og bliver helt rørt over at mennesker kan hjælpe hinanden på den måde. Kan virkelig kun varmt anbefale Juliane som terapeut.

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Juliane foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Nogle har behov for 5-10 opklarende samtaler, mens andre bruger deres terapeutiske rum ligesom et fitnesscenter – et sted, man kan tage hen en gang i mellem og styrke sit mentale helbred.

Vil du tale med Juliane?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du hellere ringes op?

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned