Skriv
til os!

Juliane Hemmingsen

 Venteliste

Mød Juliane

Mit motto er ‘alt med måde’. Jeg tror på, det er godt at sige ja – og jeg tror på, det er godt at sige nej. Det handler om at finde et leje, hvor man har sig selv med og følger sin mavefornemmelse. Min holdning er nemlig, at det er dig, der kender dig selv bedst.

Jeg tror, at vi skal øve os på at blive bedre til at finde frem til de ting, som er værdifulde for lige netop os selv og samtidig bestræbe os på at være gode mennesker med gode intentioner. Jeg er af den holdning, at det er ad denne vej, at vi får muligheden for at opnå et meningsfuldt liv. Hos mig handler det derfor ikke om selvudvikling – men om selvrefleksion.

Mit ønske er at foranstalte et trygt og ærligt rum, hvor du kan tale frit fra hjertet, og hvor jeg lover at møde dig med nysgerrighed og empati til gengæld.

 Juliane

Juliane har særlig erfaring med:

Eksistentielle tanker
Kærlighed
Egenomsorg
Selvværd
Perfektionisme
Kommunikation
Eksistentielle tanker
Kærlighed
Egenomsorg
Selvværd
Perfektionisme
Kommunikation

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Juliane. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Tidligere klient hos Juliane:

Rigtig fin oplevelse med god dynamik og plads til at være sig selv.

Tidligere klient hos Juliane:

Jeg har været meget glad for at have Juliane som terapeut. Hun er god til at lytte nærværende og lægge mærke til ting jeg ikke selv ville have set.

Trygge rammer.

Vi arbejder bedst i hyggelige og hjemlige omgivelser. Dine samtaler med Juliane foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Nogle har behov for 5-10 opklarende samtaler, mens andre bruger deres terapeutiske rum ligesom et fitnesscenter – et sted, man kan tage hen en gang i mellem og styrke sit mentale helbred.

Klar på en uforpligtende snak med Juliane?

Du er lige her. På vejen mod at få det bedre. Kontakt os her, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Det første skridt er det sværeste.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har spørgsmål eller bare gerne vil vide lidt mere om os – skriv til os her, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Kroppen er et gidsel, en jolle fortøjet i sit eget mørke” — First Flush, Vildgæret Ensomhed