Laura

Sidst booket: 4 dage siden

  3 ledige forløb

Afspil

Jeg interesserer mig specielt for, hvordan forholdet til os selv påvirker os og vores valg i livet. Det er min opfattelse, at vi kan skabe store forandringer i eget liv ved at styrke venskabet til os selv.

Jeg plejer at arbejde med, at dit indre er som et hus, hvor murene er dit selvværd og forhold til dig selv. Hvis huset skal kunne holde til alt slags vejr, skal murene være stærke. Det er ikke alt, man skal lukke ind i sit hus. Sådan er det også med vores indre. Lukker vi alle bekymringer, andres holdninger og forventninger ind, kan vi blive helt fyldt op og miste kontakt til vores egne ønsker, behov og drømme. Jeg vil med en nysgerrig og empatisk tilgang hjælpe dig med at rydde op i dit hus og styrke murene, således at det kun er mennesker, drømme og planer som er vigtige for dig og dit liv, som bliver lukket ind.

Jeg ønsker at skabe et kærligt og ærligt rum, hvor vi sammen kan blive klogere på dig og dine behov. Jeg vil altid møde dig med den største empati og beundring for det store mod du udviser, ved at dele ud af dine tanker og følelser.

Laura har særlig erfaring med:

Ensomhed Negative tanker og bekymringer Stress Eksamensangst Andres forventninger og meninger Mindreværd Fokus på egne behov og beslutninger

Hvad koster det?

Kun 299,-

Det er cirka 50% — 70% billigere end andre tilbud. Og så er første samtale gratis. Læs hvorfor.

Trygge rammer

Din samtale med Laura kommer til at foregå i vores hyggelige lokaler på Vesterbro – et fordomsfrit og hjemligt rum med højt til loftet, hvor det kun handler om dig.

Interesseret i at tale med Laura?

Vi vender tilbage
 inden for et par dage.

Er du i tvivl? Vi kan også ringe dig op.

×

Skriv til os

Nu er det din tur! Uanset om du er klar til at starte i et forløb, har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere — send os en besked, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

Individuel samtale m. Laura:

299,- inkl. gratis forsamtale

“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Kroppen er et gidsel, en jolle fortøjet i sit eget mørke” — First Flush, Vildgæret Ensomhed
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned