Avilius | Marie Louise Lund
Book
en tid!

Marie Louise Lund

 Ledige forløb

Mød Marie Louise

I samtale med mig inviteres du ind i et ærligt og åbent rum, hvor vi kan tale om alt, der ligger dig på sinde. Jeg er særligt interesseret i eksistentielle temaer, som omfatter alt fra livets store spørgsmål om tro, håb og kærlighed til hverdagslige overvejelser om beslutninger og tvivl. Jeg vil gøre mit bedste for at lytte og udfordre, og sammen vil vi tilpasse forløbet, så det passer til dig.


Livet er fuldt af glæder og sorger. Det er vigtigt, spændende og udfordrende at tale om disse. Det er heldigt at have mulighed for at gå i terapi. Og jeg synes, at du, som griber denne mulighed, er modig. Jeg ser frem til at støtte og være med dig på din rejse. Det er hårdt arbejde. Men der er så meget at lære om sig selv og livet. Det glæder jeg mig til, at vi skal gøre sammen.

 Marie Louise

Marie Louise har særlig erfaring med:

Eksistentielle spørgsmål
Spiritualitet
Kærlighed
Bekymringer
Studietvivl
Parforhold
Relationer
Drømme
Forventninger
Eksistentielle spørgsmål
Spiritualitet
Kærlighed
Bekymringer
Studietvivl
Parforhold
Relationer
Drømme
Forventninger

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Marie Louise. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

F, tidligere klient hos Marie Louise:

"Jeg var kun ved Marie Louise to gange, da jeg i mellemtiden blev tilbudt gratis psykologhjælp. Så det er svært at vurdere om der nåede at ske en større forandring. Men introduktionen til forløbet og starten på, hvad der kunne have været et længere forløb, var trygt og rart, og jeg følte at mine problemer blev taget alvorligt, selvom jeg ikke var i dyb krise eller havde psykiske udfordringer, men stadig havde et ønske om terapi. Jeg følte mig set i de udfordringer jeg stod i, og jeg tror det kunne have givet mig en masse at være fortsat.

Jeg fik følelsen af, at "ingen problemer er for små", hvilket var rart og gjorde det nemt at åbne op, uden selv at dømme mine ord og tanker. Hvis jeg får brug for terapi igen senere, vil jeg føle mig tryg i at fortsætte hos Marie Louise."

A, tidligere klient hos Marie Louise:

"Jeg er virkelig glad for at jeg startede i et forløb hos Marie-Louise. Hun gav mig plads til at udfolde mig selv, samtidig med at hun udfordrede mig, hvilket har gjort, at jeg har rykket mig en del i gennem vores forløb. Udfordringen har gjort at jeg opnåede nye perspektiver på egen hånd, fremfor en følelse, at de blev fortalt til mig. Det var en stor gave, som har givet mig et sprog, jeg end ikke vidste jeg havde eller kunne opnå."

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Marie Louise foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Vi anbefaler minimum 10 timers terapi for at opnå større terapeutisk effekt. I samarbejde med din samtalepartner tilrettelægger i sammen et forløb, der passer til dig.

Vil du tale med Marie Louise?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues