Signe

Sidst booket: 6 dage siden

  1 ledigt forløb

Noget af det fineste, jeg ved, er et menneske, som tør dvæle ved sin egen sårbarhed. Mennesker med modet til at være med de svære følelser i stedet for at lægge dem i glemmeskuffen - selvom det umiddelbart kan virke som en mere effektiv strategi i det samfund, vi er en del af.


Midt i tvivl, bekymring, meningsløshed, sorg eller hvad end, der føles udfordrende ved det at være menneske for dig, eksisterer en særlig mulighed for udforske og lære mere om dig selv. Om din historie og hvad den har bragt med sig. Om dine relationer. Om det unikke ved dig, eller om de træk, som sikkert gælder for de fleste af os.


Jeg synes oftest, det er i samtaler med andre, at udforskningen af os selv bliver mest nuanceret, og nogle gange kan det være forfriskende eller nødvendigt at samtalen foregår med en, man ikke kender.


I en samtale med mig vil du blive mødt som det menneske, du er - med nærvær og nysgerrighed. Det, du har lyst til at dele, er gyldigt og vigtigt; uanset hvad det drejer sig om. Jeg vil gøre mit bedste for at ledsage dig i den rejse, du starter eller allerede er igang med.

Signe har særlig erfaring med:

Grænsesætning Problematiske relationer Eksistentielle tanker Kærlighed Tvivl

Hvad koster det?

Kun 299,-

Det er cirka 50% — 70% billigere end andre tilbud. Og så er første samtale gratis. Læs hvorfor.

Trygge rammer

Din samtale med Signe kommer til at foregå i vores hyggelige lokaler på Vesterbro – et fordomsfrit og hjemligt rum med højt til loftet, hvor det kun handler om dig.

Interesseret i at tale med Signe?

Vi vender tilbage
 inden for et par dage.

Er du i tvivl? Vi kan også ringe dig op.

×

Skriv til os

Nu er det din tur! Uanset om du er klar til at starte i et forløb, har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere — send os en besked, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

Individuel samtale m. Signe:

299,- inkl. gratis forsamtale

“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Kroppen er et gidsel, en jolle fortøjet i sit eget mørke” — First Flush, Vildgæret Ensomhed
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932