Avilius | AVILIUS OPEN: Croquis
Book
en tid!

Tilbage til events

AVILIUS OPEN: Croquis

Kom til croquisaften hos Avilius, hvor vi ser på kroppens skønhed og udforsker forskellige perspektiver af den menneskelige form og udtryk.

3. april 2024 · 19-20:30 · 75 kr.

Tilbage til events

AVILIUS OPEN: Croquis

Kom til croquisaften hos Avilius, hvor vi ser på kroppens skønhed og udforsker forskellige perspektiver af den menneskelige form og udtryk.

3. april 2024 · 19-20:30 · 75 kr.

Foråret sniger sig ind på os, som frigør vores kroppe fra vinterens tunge tøj, samtidig med at det åbner op for nye muligheder for forbindelse med os selv. Men det kan også vække bekymringer, når huden skal komme til syne igen.

Derfor inviterer vi til en aften med croquis, hvor vi ser på kroppens skønhed og bevægelse som et kunstnerisk redskab. Det bliver intimt og hyggeligt,og vi får mulighed for at udforske den kreative side ved at skitsere Jens Normann. Vi skitser både i længerevarende og korte sekvenser, hvor vi udforsker forskellige perspektiver af den menneskelige form og udtryk. 

Efter croquissessionen vil vi reflektere over, hvad der sker, når vi lader blyanten flyde frit, og hvad vi kan lære af at omsætte kroppen til kunst.

Hvem er Jens ?

Jens Normann arbejder i folkehuset Absalon, hvor han både underviser i keramik og tryk. 

Ud over sit arbejde som underviser udfolder han sig også som danser og bruger sin krop som et kunstnerisk værktøj, som croquis-model.

Program

- Velkomst og lande i rummet

- Croquis

- Refleksionsøvelse 

- Tak for i aften

Praktisk

Tid: 3. april kl. 19.00-20.30

Pris: 75 kr.

Lokale: Avilius, Vesterbrogade 35, 1. tv.

I Avilius er du velkommen til alle vores events, uanset hvem du er. Vi mødes for at lære og blive trygge med de mange forskellige måder at lære sig selv bedre at kende på.

Vi glæder os til at se dig!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned