Skriv
til os!

Frygten for fremtiden.

Svære relationer.

Utilpas i kroppen.

Søvnløse nætter.

Indre og ydre forventninger.

Ondt i hjertet.

Hamsterhjulet.

FOMO.

Vi kender til det hele – og vil rigtigt gerne hjælpe.

Kom let i gang.

Det kan være enormt grænseoverskridende at starte til terapi, og det første skridt er uden tvivl det sværeste. Derfor har vi gjort det så let som muligt at komme hurtigt i gang.

Lær os bedre at kende ved at besøge vores profiler. Her kan du booke en tid direkte. Er du i tvivl, så skriv til os via formularen. Så vender vi tilbage indenfor et par dage med et godt match.
Til forsamtalen lærer vi hinanden at kende og sporer os ind på, hvad du har lyst til at bruge forløbet til. Det kan være, at du allerede ved det – og hvis ikke, finder vi ud af det sammen.

Forsamtalen varer én time og foregår i vores lokale på Vesterbrogade 35. Bor du ikke i byen, tilbyder vi også onlineforløb.
Sammen aftaler vi dit videre forløb, så vi kan arbejde mod din målsætning på en måde, der passer ind i din hverdag — om det er ugentligt, månedligt eller ved behov er helt op til dig.

Vi glæder os til at møde dig!

Team

Mere end et studiejob.

Vi er et hold af psykologistuderende på en fælles mission: at gøre det sjovere og nemmere at være ung i dag.

Mød holdet  →

Tidligere klient hos Emilie:

Jeg er så glad for, at jeg i sin tid tog kontakt til jer, og at jeg så blev sat sammen med Emilie. Det var lidt ulig andre former for terapiforløb, jeg tidligere har deltaget i, og med det var min oplevelse med Emilie mere i øjenhøjde uden aldrig at blive for personlig eller dreje fokus/samtalen helt væk fra noget, jeg ikke kunne genkende. Det var rart at kunne spejle sig en gang imellem i hinanden, hvilket nok giver god mening taget i betragtning, at vi er to unge kvinder.

Tidligere klient hos Juliane:

Rigtig fin oplevelse med god dynamik og plads til at være sig selv.

Tidligere klient hos Cecilie:

Intet dårligt at sige om Cecilie. Mit forløb var over al forventning.

Tidligere klient hos Emil:

Helt overordnet er jeg meget tilfreds med forløbet. Jeg har set en stor udvikling, og det har i den grad været med baggrund i de samtaler, som jeg har haft med Emil hos Avilius. Der har været en fin struktur gennem forløbet, forstået på den måde, at de pointer, jeg kom med i første samtale, blev jeg holdt op på løbende.

Tidligere klient hos Laura:

Det er enormt svært at skulle sætte 'et par ord’ om mit forløb hos Laura - hun fortjener mere end bare ’et par ord’. At have Laura som min terapeut har været noget af det bedste og vigtigste, jeg har gjort for mig selv i lang tid. Hun har fra dag ét mødt mig i det, jeg er med kommet, og hun har løbende udfordret mig. Hendes brug af metaforer og billedsprog i arbejdet med de værktøjer, hun så generøst har givet fra sig, er trygt gemt i min rygsæk til de dage, hvor jeg har brug for dem. Hun har ageret mit spejl i situationer, hvor hun har skulle understrege en pointe. Og hun har været min konstante cheerleader gennem hele forløbet: ”Jeg hepper på dig” er blevet en fast sætning, der kører på repeat i min øregang.

Tidligere klient hos Rachad:

I en tid, hvor jeg var af den overbevisning, at ingen ville kunne forstå eller hjælpe mig, oplevede jeg at blive grebet af min terapeut. Jeg har følt mig set, hørt og forstået og sidder nu med en række nyttige værktøjer, der gør, at jeg kan "være til" - og mere til.

Tidligere klient hos Eskild:

Jeg har været rigtig glad for al den hjælp, jeg har fået af Eskild. Jeg synes, jeg er blevet udfordret, når det var nødvendigt, lyttet til og forstået. Jeg har lært meget om mig selv i forløbet og har fået nogle gode redskaber som jeg kan bruge. Alt i alt meget glad for mit forløb.

Der er mange gode grunde til at gå i terapi.

Det kan være svært at vide, hvornår man skal opsøge terapi. Her er nogle af de almindelige oplevelser, vi ofte arbejder med i terapirummet.

Ensomhed
Tristhed
Mindreværd
Lavt selvværd
Minoritetsstress
Seksualitet
Hjertesorg
Lisvkriser
Tomhed
Skam
Tankemylder
Egenomsorg
Usikkerhed
Identitetskrise
Fremmedgørelse
Grænsesætning
Barndomstraumer
Rastløshed
Eksamensangst
Sorg
Perfektionisme

Trygge rammer

Velkommen hjem.

Vi arbejder bedst i hyggelige og hjemlige omgivelser. Derfor har vi indrettet vores praksis i en stor og rummelig lejlighed i midten af byen.

Book et besøg  →

Transparente priser

Her havner dine penge.

399,- er mange penge på et stramt SU-budget. Derfor vil vi gerne vise, præcis hvad vi bruger dem på.

Som samtalepartner i Avilius får man 140 kr. per session – også ved første samtale, som er gratis for dig som klient.

I starten af 2022 fik vi økonomisk råderum til også at kunne tilbyde vores samtalepartnere betaling for 30 minutters forberedelse inden en session.

Hver samtalepartner får derfor i alt 210 kr. per session.

Der er overraskende mange kedelige uforudsete udgifter ved at lave terapi IRL. Det er dyrt at bo på Vesterbro, så den største udgift er husleje.

Dernæst kommer forsikringer og daglige driftsudgifter som internet, kaffe, rengøring, el, vand og varme.

Gode råd er dyre. Én gang om ugen får vi besøg af erfarne eksterne psykologer, der hjælper os med sværere cases, nye problemstillinger og generel udvikling af vores kompetencer, så vi kan blive endnu dygtigere. Det kalder supervision.

Vi sætter en ære i at tilsidesætte en stor del af budgettet til at få kvalificeret sparring – og det koster cirka 80 kroner per session.

På en god måned tjener vi et lille overskud på de individuelle sessioner. Overskuddet giver os mulighed for at tilbyde reducerede priser på vores ydelser til minoritetsgrupper og institutioner, der har brug for vores kompetencer. Det kan du læse meget mere omher.

210 kr.
Løn til din terapeut

Overskud

80 kr.
Supervision

100 kr.
Administration

Er Avilius det rigtige for dig?

Skriv til os og fortæl, hvordan det går
– så finder vi ud af det sammen.

Det første skridt er det sværeste.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har spørgsmål eller bare gerne vil vide lidt mere om os – skriv til os her, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“Kroppen er et gidsel, en jolle fortøjet i sit eget mørke” — First Flush, Vildgæret Ensomhed
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932