Fordi vores generation ikke trives. Unges mentale sundhed er dalende — så vi har taget sagen i egen hånd.

For fremtidens skyld.

Hvorfor Avilius?

Alt for mange unge ender i et limbo, når det handler om deres mentale sundhed. De har ikke råd til at opsøge hjælp udenom det offentlige sundhedssystem – men er heller ikke behandlingskrævende nok til at få hjælp hos lægen. Og så er de bange for at snakke om deres problemer, fordi det er tabubelagt at have rod i sindet og ondt i sjælen. Det gør vi op med i Avilius.

Fordi:
Avilius tilbyder:
Privat terapi er for dyrt
SU-venlige priser
Mangel på relevant perspektiv
Ung-til-ung rådgivning
Overdreven fokus på lidelser
Naturlig, kontinuerlig selvudvikling
Systemet hjælper for sent
Tid og råd til at tage tingene i opløbet

Vores metoder

Menneskehjernen er et komplekst væsen. At løse og udforske personlige problematikker kræver næsten altid en unik metode. Alligevel møder vi i vores generation mange af de samme udfordringer. Vi har fundet frem til fem fremgangsmåder, der virker i kampen mod mistrivsel:

Empati

Vi er unge – ligesom dig. Vi ved, hvilke udfordringer der kendertegner vores generation og hvilken betydning perfekthedskulturen, præstationssamfundet og sociale medier har for vores mentale trivsel.

Vejledning

Det vigtigste for os er, at du selv kommer frem til de beslutninger, der er rigtige for dig. Med råd og vejledning undersøger vi forskellige perspektiver – men det er dig, der bestemmer over livet og dets mange muligheder.

Støtte

Hos Avilius får du en partner, som kan give dig en hjælpende hånd i de situationer, der er svære at stå i alene. Det at være i et rum, hvor man kan sige alt højt og få anerkendt sine tanker og følelser er en kraftfuld oplevelse.

Udforskning

I psykologiens verden lærer man ved at tale om sig selv. Når du indgår i et terapeutisk forløb, vil du lære din psyke og krop bedre at kende – og lære, hvordan de to spiller sammen for at opnå et stærkt og sundt mentalt helbred.

Alliance

Hjørnestenen af ethvert terapeutisk forløb bygger på det, man i psykologien kalder den terapeutiske alliance – et fortroligt, fordomsfrit og tillidsfuldt rum, hvor din terapeut ikke dømmer og vurderer, men snarere lytter og perspektiverer dine oplevelser.

Trygge rammer

Trivsel skal ikke foregå på en briks. Vi er ikke patienter, men mennesker. Vores samtalerum på Nørrebro er lyst, hjemligt og rummeligt. Sådan arbejder vi bedst.

Hvem står bag?

Advisory Board

Faezeh er autoriseret psykolog med speciale i klinisk psykologi og traumatologi og uddannet både fra Pars University og Københavns Universitet. Faezeh er Avilius' faglige supervisor og blev i 2002 autoriseret af Socialministeriet.

Mads er uddannet fra CBS i Management of Innovation and Business Development. Han arbejder som Business Intelligence Consultant i SteelSeries. Han er desuden stifteren bag mikrokogebogen.dk, der hjælper landets studerende med mikroøkonomi.

Roberta er uddannet fra Oxford University med en Ph.d. i bioteknologi. Til daglig arbejder hun som Global Market Manager i den danske virksomhed FOSS, hvor hun har ansvaret for den globale forretning i analyseinstrumenter.

Steen har en kandidat i Økonomi fra Københavns Universitet. Han har en baggrund i den finansielle sektor og har siden 2007 arbejdet som selvstændig, bl.a. med enkelte bestyrelsesposter.

Etik og henvisning

Vi er en gruppe af studerende — ikke psykologer. Derfor kender vi vigtigheden af at kunne identificere, når en klients problematik er for alvorlig for vores kompetencer.

Ugentlig supervision med Faezeh Zand, autoriseret psykolog og post-doc. ved Institut for Psykologi på Københavns Universitet, sikrer at alle cases bliver behandlet forsvarligt — eller henvist til psykiater, psykolog eller læge efter behov.

Finansiering

Avilius startede i august 2019 som et selvfinansieret projekt, supporteret af et par SU-lån til at betale regningerne. I maj 2020 vandt vi 25.000 kr. til en fundraising-konkurrence supporteret af Tuborgfondet.

I dag har virksomheden en sund økonomi, der er dedikeret til at udvikle Avilius til gavn for unges mentale trivsel :)

Tak

til Martin Ejstrup, Daniel Emanuel, Elias Taxgaard, Anna-Regitze Vejby Voss, Bjarke Vejby, Jakob Eriksen, Phillip Pfeiffer, Nik Arthur, Sebastian Thorsted, Nørrebrew, Fejø Vin, Josephine Michaëlis og Mutti ❤️

×

Skriv til os

Nu er det din tur! Uanset om du er klar til at starte i et forløb, har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere — send os en besked, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

“I ain’t living in the dark no more; it’s not a promise, I’m just gonna call it.” — Bon Iver, Beth/Rest
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Mørket trykker ind mod ruden, hører vinden suser derude. Tror at jeg har det som stenene, bølgerne bruser imod.” — Hans Philip, Saa Blaa
“Aldrig sælg dig selv – men vid hvad du er værd” — Artigeardit, imorgen:igår