Avilius | Avilius OPEN: Kunstterapi
Book
en tid!

Tilbage til events

Avilius OPEN: Kunstterapi

AVILIUS OPEN er vores nye række af events, der tilbyder smagsprøver til dig, der gerne vil blive klogere på de mange facetter af terapiens verden på en rolig og uforpligtende måde – denne gang står den i kunstens tegn.

24. november 2022 · 18 – 19:30 · 60 kr.

Tilbage til events

Avilius OPEN: Kunstterapi

AVILIUS OPEN er vores nye række af events, der tilbyder smagsprøver til dig, der gerne vil blive klogere på de mange facetter af terapiens verden på en rolig og uforpligtende måde – denne gang står den i kunstens tegn.

24. november 2022 · 18 – 19:30 · 60 kr.

Hvordan kan kreativ udfoldelse hjælpe os til at øge vores psykiske helbred? Netop dette spørgsmål zoomer vi ind på til det næste Avilius Open event i rækken, hvor vi får besøg af Cæcilie, der vil introducere os til spændingsfeltet mellem kunst og terapi.

Kunstterapi bygger på det holistiske og inkluderende menneskesyn, som mange ældre kulturer har praktiseret i tusinder af år, hvor dans, æstetik og musik ansås for at være gyldige udtryksformer for livets op- og nedture. Intentionen med kunstterapien er at etablere et visuelt udtryk for det indre følelsesliv igennem kreative øvelser, som muliggør en unik indsigt i vores psykiske liv, og som kan give anledning til endnu dybere forståelse for os selv og vores livsverden. Kunstterapi præsenterer derfor et langt bredere fokus end mange af de gængse terapiformer og stiller skarpt på det hele menneske og alt, hvad det indebærer gennem samtale, kunst, bevægelser og liv!

Om Cæcilie

Cecilie Liv Carlsen er kunstterapeut og medstifter af Nordic School of Arts and Health. Cæcilie arbejder ud fra tilgangen kaldet Expressive Arts Therapy og vil med workshoppen vise os, hvordan vi igennem kunst kan få adgang til nye ideer, ressourcer og inspiration til vores liv.

Program

Cæcilie vil i løbet af workshoppen guide os til at skabe vores egen livsrejsebog ved hjælp af papir og farveblyanter, som vil danne rammerne for videre gruppearbejde om de ressourcer og interesser, som kunstfremstillingen har givet anledning til.

Praktisk

Pris: 50 kr.
Tid: 24. november kl. 18.00-19.30
Lokale: Avilius, Vesterbrogade 35, 1. tv.

Vi sørger for materialer og god stemning – du skal bare møde op.

I Avilius er du velkommen til alle vores events, uanset hvem du er. Vi mødes for at lære og blive trygge med de mange forskellige måder at lære sig selv bedre at kende på.

Vi glæder os til at se dig!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned