Avilius | AVILIUS SALON: Klimaubehag
Book
en tid!

Tilbage til events

AVILIUS SALON: Klimaubehag

Ordene klimaangst og klimastress er blevet kollektive termer for en rationel frygt for fremtiden – til næste SALON dykker vi ned i ubehaget og lærer at håndtere de komplekse følelser, klimakrisen bringer med sig.

14. december 2023 · 19 – 21 · 60 kr.

Tilbage til events

AVILIUS SALON: Klimaubehag

Ordene klimaangst og klimastress er blevet kollektive termer for en rationel frygt for fremtiden – til næste SALON dykker vi ned i ubehaget og lærer at håndtere de komplekse følelser, klimakrisen bringer med sig.

14. december 2023 · 19 – 21 · 60 kr.

SALON er en ny eventserie fra Avilius, hvor vi udforsker hele følelsespaletten. Hver SALON-aften dedikerer vi til at dykke ned i én af de mange følelser, vi oplever i løbet af vores liv.

Næste SALON tager os tæt på klimaubehaget og alle de komplekse følelser, som klimakrisen vækker i os. Vi bliver taget i hånden af de psykologistuderende aktivister bag Klimapsykologisk Ungdomsforening Lea Wiggen Kramhøft og Ida Fjellerup Hansen samt Avilius' egen psykolog Mathilde Riemer.

Vi bruger ordet klimaubehag for at favne bredere over de følelsesmæssige reaktioner, der på forskellig vis kan vækkes i os, når vi forholder os til den ene forfærdelige nyhed om menneskeskabte klimaforandringer efter den anden. Det kan være følelser som vrede og frustration over manglende handling, eller sorg og afmagt over det vi allerede har mistet – eller kommer til at miste i fremtiden. Det kan også være frygt og bekymringer om fremtidens kriser, der lader til at stå i kø eller skyld og skam over ens egne livsvalg og forbrug.

Vores stue på Vesterbrogade 35 forvandles til SALON d. 14. december, hvor vi dykker ned i nuancerne af klimafrustrationerne, starter samtalen og åbner for en refleksionsøvelse. SALON er et rum, hvor vi deler, lærer og reflekterer, mens vi hygger, nyder selskabet og får en kold øl eller sodavand.

Vi kan slet ikke vente med at lukke jer ind i vores lille hus på en ny spændende måde<33

Program

· Velkomst og lande i rummet
· Introduktion til konceptet og følelsen klimaubehag
· Spørgsmål og tanker 
· Individuel øvelse 
· Nye spørgsmål, tanker og afrunding
· Tak for i aften

Praktisk

Tid: 14. december kl. 19 – 21
Pris: 60 kr.
Lokale: Avilius, Vesterbrogade 35, 1. tv.

OBS: Meget få pladser!

I Avilius er du velkommen til alle vores events, uanset hvem du er. Vi mødes for at lære og blive trygge med de mange forskellige måder at lære sig selv bedre at kende på.

Vi glæder os til at se dig!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues