Avilius | Jonas Schøsler
Book
en tid!

Jonas Schøsler

 Ledige forløb

Mød Jonas

Hej, mit navn er Jonas og jeg glæder mig til at møde dig.


Jeg fokuserer på at give dig værktøjer specifikt målrettet dine udfordringer. Jeg er medstifter af Avilius og har flere års erfaring som klinisk terapeut. En af mine tidligere klienter skrev:


"Mit forløb med Jonas har gjort en verden til forskel. Han har hjulpet mig i mange aspekter af mit liv. Det har været den bedste og vigtigste beslutning for mig at starte hos Avilius."


Jeg håber på, at jeg kan give dig samme oplevelse.

 Jonas

Jonas har særlig erfaring med:

Angst
Depression
Stress
Vrede
Coaching
Parterapi
Familierelationer
Sorg
Helbred
Pårørende af syge/døde
Seksualitet
Trivsel
Arbejde
Angst
Depression
Stress
Vrede
Coaching
Parterapi
Familierelationer
Sorg
Helbred
Pårørende af syge/døde
Seksualitet
Trivsel
Arbejde

Metode

Godt fra start.

Jeg tror på, at vores robusthed og glæde i livet langt hen ad vejen hænger sammen med kvaliteten af vores relationer og de fællesskaber, vi er en del af. Det er også afgørende, at vi oplever en tilværelse, der er meningsfuld for os. Derfor står relationer, fællesskaber og mening centralt i min terapi, men hvad der står endnu mere centralt er dig som eksperten på eget liv.


Sammen kortlægger vi dine udfordringer og finder den bedste måde at løse dem på. Jeg glæder mig til at lære dig at kende.


Jeg leder også gruppeforløbet Det meningsfulde liv her i Avilius.

K, tidligere klient hos Jonas:

"Det har været super dejligt at have en tredje part jeg kunne gå til og snakke om alt imellem himmel og jord. Jeg mangler dog ofte retoriske evner til at kunne forklare præcist hvordan jeg har det, hvilke har begrænset min udfoldelse. Det kunne være fedt, hvis der var nogle værktøjer, som kunne understøtte mig med dette. Ellers har det været super godt, og vil helt klar anbefale jer til andre, der står i lignende omstændigheder."

P, tidligere klient hos Jonas:

"Mit forløb med Jonas har gjort en verden til forskel, han har hjulpet mig i mange aspekter af mit liv. Det har været den bedste og vigtigste beslutning for mig at starte hos Avilius."

L, tidligere klient hos Jonas:

"Jonas var min femte terapeut - det var et frisk pust at snakke med et ungt menneske der gjorde sig umage og som var “ligesindet”. Han fik mig til at udfordre de negative tanker jeg havde og fik mig til at tro på at jeg er god nok. Jeg har været rigtig glad for at komme der, og regner også med at vende tilbage, når jeg får brug for en at tale med/støtte mig til."

S, tidligere klient hos Jonas:

"Jeg kan ikke sætte en finger på Avilius. Jeg har særligt været begejstret for den fleksibilitet og lethed, der har været, modsat de psykologpraksiser, jeg er kommet i tidligere. Relationen mellem terapeut og patient føles tryg og uden hierarki."

A, tidligere klient hos Jonas:

"Jeg vidste ikke helt, hvad jeg skulle forvente fra den her slags samtaleterapi, da det var min første gang. Forløbet gav mig åndsrum til at tale om ting, jeg ellers ikke vidste, hvem jeg skulle tale med det om. Det har været en kæmpe støtte at en gang imellem kunne snakke med Jonas om større og mindre ting. Det har givet mig mere overskud og en idé om at samtaleterapi er noget for mig. Jonas var meget god til at lytte og føre samtalen videre. Der var en god mængde input fra hans side. Er også glad for den positive attitude, Jonas haft gennem forløbet, selv de dage jeg var lidt sen på tiden."

S, tidligere klient hos Jonas:

"Mit forløb hos Avilius startede på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg havde mistet retning og var i tvivl om jeg kunne finde en ny. Mine samtaler med Jonas har været udfordrende, interessante, lærerige, udviklende og endda sjove. Det er uden sammenligning den bedste investering jeg har lavet i mit velbefindende meget længe. Så tak for det :‑)"

F, tidligere klient hos Jonas:

"Jeg har været meget tilfreds med mit forløb hos jer! Jonas har været utroligt kompetent og hver gang mødt mig i øjenhøjde. Det har virkelig været fantastisk at blive mødt af en person som skabte et trygt rum fra første gang og udviste tillid og medfølelse ved hver samtale. Samtidigt er jeg blevet udfordret på min selvopfattelse og jeg har fået et nyt syn på selvomsorg. Tak til jer og tak til den den plads Avilius giver unge studerende som mig, hvor pengepungen måske ikke rækker så langt men behovet for terapi stadig er gældende."

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine sessioner med Jonas foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

Inden du begynder i et forløb hos Jonas, kan du booke en gratis forsamtale på 30 minutter for at vurdere, om det er det rette match. Er du studerende eller ledig, kan du få 10% rabat på dine samtaler.

Det er meget forskelligt, hvor mange gange, man går i terapi. For nogle er 10 samtaler nok, mens andre foretrækker længere forløb. Sammen lægger vi en plan for, hvad der er muligt og mest gavnligt for dig.

Klar på en uforpligtende snak med Jonas?

Book en tid direkte eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues