Avilius | Ninna Thuris
Book
en tid!

Ninna Thuris

 Ledige forløb

Mød Ninna

Hej, mit navn er Ninna og jeg er 30 år. Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet og har en solid erfaring i en bred vifte af psykologiske problemstillinger. Min opgave som psykolog er at være en neutral og professionel tredje, der hjælper dig med at forstå og håndtere dine indre tilstande af konflikt, uro, tankemylder, skam eller en specifik problemstilling. I terapien vil jeg hjælpe dig til nye indsigter og du vil få værktøjer, der kan hjælpe dig der hvor du står. Min målgruppe er alle køn i aldersgruppen 20-35 år.


Efter et forløb hos mig, vil du være mere afklaret, stå stærkere og mere autentisk i dig selv og kunne se nye handlemuligheder. Terapi kan nemlig hjælpe dig hvis du befinder dig i en vanskelig periode i dit liv men også selvom du ikke er i krise, men gerne vil lære mere om dig selv og udvikle dig enten professionelt eller personligt. Jeg tilpasser altid mine forløb til den enkelte klients situation og jeg arbejder med mange forskellige greb og redskaber, i takt med at vi bliver klogere på hvad der virker for dig. I hvert forløb trækker jeg på min store psykologiske faglighed, til at skabe den forandring og udvikling du ønsker. Mine forløb er funderet i åbenhed, empati og tillid, men jeg vil også udfordre dig, når det er nødvendigt.


Jeg glæder mig til at møde dig :‑)

 Ninna

Ninna har særlig erfaring med:

Stress
Angst
Depression
Familieproblematikker
Relationelle problematikker
Parforhold
Pårørende til syge/døde
Forsømmelse
Trivsel
Arbejde
Konflikthåndtering
Sorg
Seksuelt misbrug
Seksualitet
Coaching
Traumer
Diagnoser
Eksistentielle spørgsmål
Frivillig barnløshed
Selvværd
Perfektionisme
Grænser
Stress
Angst
Depression
Familieproblematikker
Relationelle problematikker
Parforhold
Pårørende til syge/døde
Forsømmelse
Trivsel
Arbejde
Konflikthåndtering
Sorg
Seksuelt misbrug
Seksualitet
Coaching
Traumer
Diagnoser
Eksistentielle spørgsmål
Frivillig barnløshed
Selvværd
Perfektionisme
Grænser

Metode

Godt fra start.

Til den første gratis samtale udforsker vi sammen dine udfordringer og hvad du gerne vil opnå med terapien. På den måde tilpasser jeg samtaleforløbet specifikt til din situation og ønsker om forandring.


Mine forløb er funderet i åbenhed, tryghed og tillid og mit valg af metoder er skræddersyet til dig og dine behov.

A, tidligere klient hos Ninna:

"Jeg må indrømme, at jeg var ret nervøs, da jeg trådte ind ad døren. Det var første gang, jeg nogensinde havde søgt hjælp hos en psykolog, og tanken om at åbne op for mine følelser for en fremmed var lidt skræmmende for mig. Men jeg blev virkelig positivt overrasket over, hvor behagelig og støttende hele oplevelsen var hos Avilius."

N, tidligere klient hos Ninna:

"Ninna var utrolig dygtig til at skabe en varm og imødekommende atmosfære, der gjorde det lettere for mig at åbne op. Jeg følte mig virkelig hørt og forstået, og allerede efter første møde glædede jeg mig til det næste."

P, tidligere klient hos Ninna:

"Ninnas evne til at lytte og stille de rigtige spørgsmål gjorde en markant forskel. Jeg følte ofte, at jeg plaprede løs om mine følelser, men alligevel formåede hun at finde hoved og hale i det, identificere dybere årsager og hjælpe mig med at udforske mulige løsninger. Det var virkelig imponerende at opleve, hvordan hun navigerede gennem mine tanker og følelser for at hjælpe mig med at få en klarere forståelse af mig selv og mine udfordringer. Jeg er så taknemmelig for hendes ekspertise og støtte."

C, tidligere klient hos Ninna:

"Mit forløb hos Ninna har været utrolig godt! Jeg har fået mange gode værktøjer med mig og jeg har lært meget om mig selv!"

D, tidligere klient hos Ninna:

"At begynde til terapi var grænseoverskridende og noget jeg aldrig troede jeg ville gøre - men valget om at kastede mig ud I det var et af de bedste valg jeg har taget I mit liv. Jeg havde fornøjelsen af Ninna både virtuelt og på klinikken i KBH og selv den dag i dag er det svært at beskrive hvad præcist det har gjort. Gennem samtalerne med Ninna udfordrede hun mig til at tænke dybere end jeg plejede. Det gav mig forståelse, svar og ikke mindst så fandt hun de udfordringer frem der gjorde jeg ikke kunne være det menneske jeg ønskede at være. Ting som jeg havde overset, og ting som jeg havde brug for at tale om. Jeg kan kun anbefale at begynde ved Ninna. Det er alle pengene værd, og det er umuligt at måle den værdi det har givet mig den dag I dag."

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine sessioner med Ninna foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

Inden du begynder i et forløb hos Ninna, kan du booke en gratis forsamtale på 30 minutter for at vurdere, om det er det rette match. Er du studerende eller ledig, kan du få 10% rabat på dine samtaler.

Det er meget forskelligt, hvor mange gange, man går i terapi. For nogle er 10 samtaler nok, mens andre foretrækker længere forløb. Sammen lægger vi en plan for, hvad der er muligt og mest gavnligt for dig.

Klar på en uforpligtende snak med Ninna?

Book en tid direkte eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932