Avilius | Linnea Ekblom
Book
en tid!

Linnea Ekblom

 Ledige forløb

Mød Linnea

Alle og enhver kan fra tid til anden befinde sig i situationer og i perioder af sit liv, hvor man har rigtig mange tanker og følelser, som kan være virkelig svære at finde hoved og hale i. I sådan nogle situationer kan det være utroligt givende at vende og dreje disse tanker og følelser med nogle – og også med én, som man ikke kender i forvejen. Du er eksperten i dit liv, men jeg vil hjertens gerne hjælpe dig med at skabe et overblik.


I samtaler med mig er der plads til det hele; forvirrede tanker, store følelser og nysgerrighed. Jeg ønsker at skabe et frit og trygt rum, hvor vi i samarbejde udforsker og udfordrer aspekter af den situation, som du står i. Det er vigtigt for mig, at du føler dig taget alvorligt, og at du føler dig anerkendt for dit mod på at møde op, at dele dine tanker og følelser samt at arbejde med livets udfordringer.


Jeg er desuden af den overbevisning, at absolut intet er hverken forkert at tale om eller for småt til at tale om. I mine øjne er det altid det værd at snakke om de ting, der fylder i ens liv – lige meget, hvad det er.

 Linnea

Linnea har særlig erfaring med:

Selvomsorg
Præstationspres
Grænsesætning
Perfektionisme
Selvforståelse
Usikkerhed
Selvværd
Identitet
Selvomsorg
Præstationspres
Grænsesætning
Perfektionisme
Selvforståelse
Usikkerhed
Selvværd
Identitet

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Linnea. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

Tidligere klient hos Linnea:

"Linnea var virkelig sød og skabte fra starten af et trygt rum, hvor man ikke følte sig dømt eller at ens problemer var for små til at snakke om."

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Linnea foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Nogle har behov for 5-10 opklarende samtaler, mens andre bruger deres terapeutiske rum ligesom et fitnesscenter – et sted, man kan tage hen en gang i mellem og styrke sit mentale helbred.

Vil du tale med Linnea?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Vil du hellere ringes op?

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned