Avilius | Mathilde Bager
Book
en tid!

Mathilde Bager

 Ledige forløb

Mød Mathilde

Det absolut vigtigste for mig er at skabe et kærligt og omfavnende rum, hvor du føler dig tryg i, at vi i fællesskab kan reflektere og udforske, hvad end du har på hjerte. I mine øjne er intet hverken for stort eller småt, og jeg vil altid møde dig med en lyttende, hjertevarm og nysgerrig tilgang.

Jeg tror på, at det er vigtigt, at vi tør udforske os selv samt de svære følelser og udfordringer, som ungdommen kan indebære – men det er ofte nemmere sagt end gjort. Bekymringer og følelser som utilstrækkelighed, frygt og tvivl kan være overvældende, og det kan være svært at finde tiden og overskuddet til at mærke efter. Jeg tror derfor, at vi unge har en tendens til at miste forbindelsen til os selv – og den vil jeg gerne hjælpe dig med at genetablere. Jeg ønsker derfor, at samtalen med mig skal være et frirum, hvor du i trygge omgivelser får mulighed for at gå på opdagelse i dine tanker og følelser, så vi i fællesskab kan udforske forklaringer og løsninger på din konkrete udfordring.

 Mathilde

Mathilde har særlig erfaring med:

Utilstrækkelighed
Kærlighed
Relationer
Selvværd
Retningsløshed
Præstationspres
Bekymringer
Perfektionisme
Utilstrækkelighed
Kærlighed
Relationer
Selvværd
Retningsløshed
Præstationspres
Bekymringer
Perfektionisme

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Mathilde. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

B, tidligere klient hos Mathilde:

"Det har bare været en rigtig god oplevelse❤️ jeg glæder mig næsten allerede til at vende tilbage, næste gang skoen trykker."

O, tidligere klient hos Mathilde:

"At snakke med Mathilde, var ligesom at snakke med en god ven, hvor jeg har fået redskaber som jeg selv kan arbejde med, og som har hjulpet mig til at blive mere bevidst i min hverdag."

E, tidligere klient hos Mathilde:

"Mathilde har været lyttende og forstående igennem flere dialoger. Vil gerne sige tak for den hjælp jeg fik hvad angår min uddannelse og det der nu ellers blev talt omkring. Kan kun anbefale hende."

L, tidligere klient hos Mathilde:

"Det har været et virkelig god forløb, som har hjulpet mig meget. Mathilde har været enormt dygtig til at forstå mit udgangspunkt for samtalerne, og har derfor hjulpet enormt godt med det som udgangspunkt. Jeg har særligt nydt den unge vinkel Avilius har taget, som man mærker fra starten, som virker enormt tryg og nem at forholde sig til. Jeg har anbefalet Avilius til alle jeg har stødt ind i. Det er virkelig et fantastisk sted at gå. Og så er der så smukt! 10/10 til indretningen ;)"

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Mathilde foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Vi anbefaler minimum 10 timers terapi for at opnå større terapeutisk effekt. I samarbejde med din samtalepartner tilrettelægger i sammen et forløb, der passer til dig.

Vil du tale med Mathilde?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues