Avilius Bloggen | Om at stå sammen – på afstand
Book
en tid!
Avilius Bloggen

Om at stå sammen – på afstand

Som mange andre rundt omkring i verden er vi også ramt af coronas effekt på menneskerne omkring os – og den måde, vi omgås på. Heldigvis kan vi i Avilius fortsætte, næsten som vi plejer.

Skrevet 22/03/20 af Oliver Herlitschek

🦠 Opdateret 25/4/2020

Vi kører nu igen fysiske forløb i vores samtalerum. Er du interesseret i at starte et onlineforløb, kan du notere det når du booker en tid.

Som mange andre rundt omkring i verden, er vi også i Avilius ramt af corona-virussens effekt på menneskerne omkring os – og den måde, vi omgås på. Det er en paradoksal tid, hvor det at være alene er bedst for fællesskabet. En tid, hvor næstekærlighed og omsorg helst skal ske med et par armslængders afstand.

Mange af os vil opleve isolation, hudsult, ængstelighed og ensomhed. Følelser, som er nye, ukendte og måske ekstra udfordrende, fordi vi står med dem alene.

Heldigvis kan vi i Avilius fortsætte næsten som vi plejer:

Hvis du er i gang med et forløb
I Avilius har vi valgt at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger og omlægge alle igangværende individuelle samtaleforløb til at foregå online. Du vil, i samarbejde med os, fortsætte dit forløb som normalt, blot over videochat i stedet for på Esromgade 15.

Hvis du overvejer at starte i et forløb
Overvejer du at starte i et forløb hos Avilius, vil det på nuværende tidspunkt foregå via video. Så snart COVID-19 ikke længere udgør en sundhedsmæssig udfordring, kan du fortsætte over video eller i vores samtalerum.

New normal Ingenting er som det plejer, men det hjælper lidt på humøret at lade som om. Vi bevarer lidt af hverdagens struktur ved at mødes over Skype i stedet for i en rundkreds.

Mens vi venter på hverdagen, opfordrer vi alle til at vaske deres hænder, checke op på deres næreste, lære at bage den perfekte croissant og nyde den friske forårsluft gennem åbne vinduer.

De varmeste hilsner fra Oliver, Jonas, Sylvester, Anna, Elias, Tamara, Sedsel, Michelle, Esther, Ragnhild, Hannibal og Cecilie ✨

Velkommen til Avilius!

Et terapihus for unge, af unge. Vi laver individuel terapi og gruppeterapi til dig, der har brug for nogen at tale med.

Random artikler

08/04/20

Avilius Talks: Stenalderhjernen i et hightech-samfund med Imran Rashid

Hjernen kører faktisk på højtryk, når vi tror, at vi slapper af med IG og Netflix, forklarer Imran Rashid – denne udgaves gæst i Avilius Talks.

Skrevet af Jonas Schøsler

16/10/23

Sådan lyner du dig ud af din konfliktskyhed

Du mærker den dårlige stemning trænge sig ind under din hud, men de rigtige ord har lagt sig til at sove. Læs her, hvorfor vi oplever konfliktskyhed, og hvordan vi kan blive bedre til at vække ordene!

Skrevet af Caroline Lautrup

Foto af Caroline Lautrup

Avilius Bloggen

Er Avilius det rigtige for dig?

Book en tid direkte eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues