En hel weekend:

Fra 450,- per gang

Det meningsfulde liv

29. – 30. maj, kl. 9 – 15:30

 Ledige pladser

Forløbet ledes af Jonas.

Program

Hvad er det meningsfulde liv? I denne gruppe skal vi over en weekend tale om og arbejde med, hvordan vi finder vej til at leve et meningsfyldt liv.

Weekenden bygger på tre søjler - identitet, dannelse og fællesskab - som vi skal arbejde med gennem fem tematiske moduler, som du kan læse om nedenunder.
Vi skal undersøge den kulturelle og historiske kontekst, som vores liv er placeret i. Ved at blive klogere på, hvilke samfundsmæssige strømninger, der former vores liv kan vi bedre identificere, hvilken betydning præstationspresset, perfekthedskulturen og individualismen har på vores forståelse af os selv og hinanden.
Hvorfor snakker vi om en præstationskultur, når vi egentlig ikke har en? Det kigger vi nærmere på, og vi arbejder med, hvordan vi reducerer det præstationspres, som forhindrer os i at have fokus på det meningsfyldte liv. Vi skal desuden snakke om at skabe vores egne spilleregler og lære at distingvere mellem stærke og skrøbelige værdier.
Førstedagens sidste tema handler om identitet - hvilken betydning har det og hvordan kan vi arbejde med vores egen identitet? Vi skal snakke om at have personlige projekter og psykologien bag motivation. Vi skal tale om, hvad forskellen er på uddannelse og dannelse. Vi kommer også ind på fænomenerne ”paradox of choice” og ”broadcasting of the extraordinary".
Vi skal filosofere over livets beskaffenhed – hvad vil det sige at være menneske. Vi skal snakke om forskellen på tilfredshed, lykke og mening. Vi skal diskutere konsekvenserne af et manglende skæbnebegreb. Vi skal tale om mærkbarhed versus målbarhed. Og så skal vi undersøge, hvilke lidelser, der er værd at udholde i vores eget liv.
Vi skal snakke om fællesskabers betydning. Vi skal finde ud af, hvilke fællesskaber vi gerne vil indgå i. Vi skal snakke om vigtigheden af at kunne decentrere sit perspektiv. Vi skal finde en ramme om livet, der kan give ro og være med til at besvare nogle af de største spørgsmål i livet.
Vi samler op på weekenden og giver plads til spørgsmål, løse tråde og alt det, som vi ikke nåede.

Klar til at blive klogere på det meningsfyldte liv?

Skriv til Jonas — så får du besked, når der er plads på holdet!

Trygge rammer

Trivsel skal ikke foregå på en briks. Vi er ikke patienter, men mennesker. Vores praksis på Vesterbro er lys, hjemlig og rummelig. Sådan arbejder vi bedst.

Hvad koster det?

Det er ikke altid, at man har 800 kr. på lommen. Vi har lavet to betalingsmåder, så du kan få SU-økonomien til at række.

Betal over to omgange

450,- per gang

· To dages selvrefleksion
· Øvelser til at tage med hjem
· Fuld tilfredshed eller pengene tilbage


Samlet pris900,-

Billigst

Betal det hele på én gang

800,- per gang

· To dages selvrefleksion
· Øvelser til at tage med hjem
· Fuld tilfredshed eller pengene tilbage
+ Gratis individuel samtale
+ Billet til et Avilius Talks

Samlet pris800,-

Er Avilius det rigtige for mig?

Vi sidder klar ved telefonerne til at svare på alle spørgsmål. Vælg en ledig tid nedenfor, så ringer vi til dig!

×

Skriv til os

Nu er det din tur! Uanset om du er klar til at starte i et forløb, har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere — send os en besked, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

“I ain’t living in the dark no more; it’s not a promise, I’m just gonna call it.” — Bon Iver, Beth/Rest
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Mørket trykker ind mod ruden, hører vinden suser derude. Tror at jeg har det som stenene, bølgerne bruser imod.” — Hans Philip, Saa Blaa
“Aldrig sælg dig selv – men vid hvad du er værd” — Artigeardit, imorgen:igår