Avilius | Signe Lyngholm
Book
en tid!

Signe Lyngholm

 Ledige forløb

Mød Signe

Hej, mit navn er Signe. Jeg er 27 år og er uddannet psykolog fra Københavns Universitet.

I en samtale med mig vil du blive mødt som det menneske, du er - med nærvær og nysgerrighed. Når du er klar til det, vil jeg også tilbyde nye perspektiver og udfordre dem, som måske ikke længere er hensigtsmæssige for dig at have.

Det, du har lyst til at dele, er gyldigt og vigtigt; uanset hvad det drejer sig om. Jeg vil gøre mit bedste for at ledsage dig i den proces, du starter eller allerede er igang med.

Jeg ser frem til at møde dig.

 Signe

Signe har særlig erfaring med:

Tvivl
Grænsesætning
Kærlighed
Relationer
Eksistentielle tanker
Sorg
Tvivl
Grænsesætning
Kærlighed
Relationer
Eksistentielle tanker
Sorg

Metode

Godt fra start.

Når du starter et forløb hos mig, skal du bare komme som dig selv. Du frygter måske at starte i terapi, fordi du tænker “hvad skal jeg sige, hvor skal jeg starte”, “jeg er for kompliceret” eller “jeg har det ikke svært nok”. Frygt ej – du må have det på alle slags måder i rummet med mig.

Din terapeutiske proces er allerede startet, så snart du er begyndt at overveje en forandring. Det er et vigtigt skridt i sig selv at have modet til at prøve, og det eneste, jeg forventer af dig, er, at du vil lukke mig inden for i din verden - i dit helt eget tempo og lidt ad gangen.

P, tidligere klient hos Signe:

"Signe var professionel og lyttede til hvad jeg sagde. Hun kom med nye måder at tænke på mine tanker på, og jeg kunne godt lide de øvelser vi lavede."

S, tidligere klient hos Signe:

"Signe har under hele mit forløb været enormt dygtig til at aflæse, hvordan jeg responderer bedst og arbejder med de ting, der fylder i mit hoved. Hun formåede at blande sin stærke faglighed med en venlig, forstående og humoristisk måde at snakke på, hvilket har været den helt rigtige måde for mig. Det gav mig en masse værktøjer, som jeg har draget nytte af til hverdag og som har gjort en forskel. En sand fornøjelse, og en stor anbefaling herfra."

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine sessioner med Signe foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

Inden du begynder i et forløb hos Sign, kan du booke en gratis forsamtale på 30 minutter for at vurdere, om det er det rette match. Er du studerende eller ledig, kan du få 10% rabat på dine samtaler.

Det er meget forskelligt, hvor mange gange, man går i terapi. For nogle er 10 samtaler nok, mens andre foretrækker længere forløb. Sammen lægger vi en plan for, hvad der er muligt og mest gavnligt for dig.

Klar på en uforpligtende snak med Signe?

Book en tid direkte eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues