Avilius | Ida Hummer
Book
en tid!

Ida Hummer

 Ledige forløb

Mød Ida

Mit navn er Ida. Jeg vil kunne hjælpe og guide dig der, hvor du står i livet lige nu. I mit rum er der plads til at snakke om lige netop dét, du bærer rundt på. Intet er forkert eller for småt til at blive talt om. Du er velkommen uanset, om du står med en konkret udfordring eller har brug for sparring til at lære dig selv bedre at kende. Jeg vil trække på metoder og øvelser, der passer til din unikke situation og dine behov.


Det kan sommetider være svært at være et ungt menneske. Det kender jeg selv til. Tvivl, tankemylder, forventninger, overvældelse, følelser. Det kan være vanskeligt at finde rundt i.


Det kan føles befriende at dele ens tanker med et andet menneske, som lytter, er til stede og er nærværende. Jeg vil i fællesskab med dig kunne undersøge nye tanker, perspektiver og måder at leve på.


I min tilgang til terapi, tager jeg det hele menneske i betragtning – både biologiske, psykologiske og sociale aspekter. Samspillet mellem krop, sind og omgivelser. Derudover er jeg i min fritid interesseret i yoga, meditation, dans og kost, der kan bidrage til at skabe et liv i balance.


Lad os tage en indledende samtale. Jeg glæder mig til at møde dig.


🇬🇧 Ida also offers therapy in English.

 Ida

Ida har særlig erfaring med:

Selvværd
Relationer
Tvivl
Identitet
Skilsmisse
Kærlighed
Sorg
Selvomsorg
Præstationspres
Grænsesætning
Stress
Seksualitet
Eksistentielle spørgsmål
Selvværd
Relationer
Tvivl
Identitet
Skilsmisse
Kærlighed
Sorg
Selvomsorg
Præstationspres
Grænsesætning
Stress
Seksualitet
Eksistentielle spørgsmål

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Ida. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

C, tidligere klient hos Ida:

"Ida har formået at skabe en tryg atmosfære, hvor man føler sig komfortabel med at åbne op. Hun har faciliteret meningsfulde samtaler, og igangsat betydningsfulde refleksioner. Desuden har hun integreret relevante indsigter fra tidligere sessioner eller præsenteret yderligere overvejelser, som hun har reflekteret over siden sidste session, hvilket afspejler professionalisme og en ægte omsorg for hendes klienter.

Det var min første oplevelse med terapi nogensinde, og jeg må erkende, at jeg blev enormt positivt overrasket. Mit forløb med Ida har været yderst givende, og jeg kan varmt anbefale Ida og Avilius til andre."

I, tidligere klient hos Ida:

"Synes Ida har været utrolig rar at snakke med. Hun forstod det jeg gik og tumlede med utroligt godt."

M, tidligere klient hos Ida:

"Jeg har i den grad kunne mærke, at det har været hårdt for mig mentalt at navigere i alle mine tanker, følelser og oplevelser, hvilket resulterede i en svær periode. Men jeg er i den grad kommet op igen med hjælp fra Ida.

Det har hjulpet mig enormt meget at navigere i det der fyldte og at kunne dele alle mine tanker og bare sige dem højt. Allerede fra første samtale følte jeg, at der var rum til at kunne dele alle mine tanker, og jeg lagde derfor alle kortene på bordet ved første session. Det føltes overvældende og havde ikke regnet med at gøre det, men det føltes enormt naturligt for mig i Idas tilstedeværelse."

M, tidligere klient hos Ida:

"Følelsen af bare at kunne dele alle mine tanker med et andet menneske, der ikke kendte dem jeg talte om, ikke dømte mig, men gav mig forståelse og værktøjer, har været enormt rart, trygt og givende. Der er mange ting, der er gået op for mig ud fra Idas vejledning, men har i høj grad også selv fået ting til at gå op for mig og ting der pludselig gav mening."

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Ida foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Vi anbefaler minimum 10 timers terapi for at opnå større terapeutisk effekt. I samarbejde med din samtalepartner tilrettelægger i sammen et forløb, der passer til dig.

Vil du tale med Ida?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues