Avilius | Sophie Gaarde-Nissen
Book
en tid!

Sophie Gaarde-Nissen

 Ledige forløb

Mød Sophie

Vi lever i en hverdag, hvor vi konstant bliver konfronteret med en række beslutninger, som skal træffes. Det gør, at vi altid skal tage stilling til ’det næste step’. Der er blevet skabt en forventning om, at vi helst ikke skal stå stille, men hele tiden bevæge os fremad mod et endeligt mål.

Ideen om, at vi skal frem i livet, og at vi skal kunne gøre det hele samtidig, efterlader ikke meget tid til at reflektere over nuet. I mit terapirum ønsker jeg, at fokus skal være på det, der fylder for dig lige nu og her. Jeg ønsker, at terapilokalet skal være et sted, hvor du føler et frirum til at reflektere over de eksistentielle spørgsmål i livet, men også om hverdagens udfordringer. I terapien vil jeg møde dig med nysgerrighed, forståelse og medmenneskelighed, og jeg vil altid udvise stor anerkendelse og empati for de tanker og følelser, du deler. Jeg lover dig, at du vil blive mødt med ro, medfølelse og respekt, og du vil opleve, at jeg er nærværende og en aktiv partner i vores samtaler. Det vigtigste for mig er at hjælpe dig til at finde den tillid og det mod, det kræver at åbne op, så vi sammen kan udforske de tanker og følelser, der præger dit liv.


🇬🇧 Sophie also offers therapy in English.

 Sophie

Sophie har særlig erfaring med:

Relationer
Identitet
Seksualitet
Tankemønstre
Selvværd
Usikkerhed
Ensomhed
Følelser
Spiseforstyrrelse
Kærlighed
Sorg
Motivation
Personlig udvikling
Relationer
Identitet
Seksualitet
Tankemønstre
Selvværd
Usikkerhed
Ensomhed
Følelser
Spiseforstyrrelse
Kærlighed
Sorg
Motivation
Personlig udvikling

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Sophie. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

F, tidligere klient hos Sophie:

"Meget givende oplevelse, der kommer til at gavne mig utrolig meget fremadrettet!"

A, tidligere klient hos Sophie:

"Jeg oplevede at Sophie tog mine bekymringer seriøst, og lyttede til mig. Hun havde en meget aktiv og håndgribelig tilgang til terapi, hvilket gav mig en oplevelse af, at terapien ikke kun virkede under vores samtaler, men også kunne hjælpe mig i min hverdag. Jeg oplevede hurtige resultater hvilket var enormt støttende og motiverende, når det nogle gange kan føles intimiderende og skræmmende at bede om hjælp."

L, tidligere klient hos Sophie:

"Det er generelt meget nervepirrende at åbne op til andre, men det har været meget betryggende at komme og føle, at jeg bliver hjulpet godt på vej."

C, tidligere klient hos Sophie:

"Sophie var super sød og god til at skabe rum, så jeg kunne føle mig set og hørt. Hos hende kunne jeg åbne op om mine følelser og refleksioner, som vi kunne spare omkring."

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Sophie foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Vi anbefaler minimum 10 timers terapi for at opnå større terapeutisk effekt. I samarbejde med din samtalepartner tilrettelægger i sammen et forløb, der passer til dig.

Vil du tale med Sophie?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932