Avilius | Oscar Lui Bjerre
Book
en tid!

Oscar Lui Bjerre

 Ledige forløb

Mød Oscar

Det er helt normalt at gøre og sige ting for at fremstille sig selv i et bestemt lys og leve op til andres forventninger, fordi vi har brug for omverdenens anerkendelse af, at vi gør det rigtige og er gode nok som vi er. Når vi har det svært og mærker et behov for at tale med nogen om det, kan det dog have at gøre med, at vi er så optagede af at blive gode nok i andres øjne, at vi ikke lever vores liv i overensstemmelse med hvem vi i virkeligheden er og de ønsker vi selv har for vores eget liv.


At leve i overensstemmelse med sit sande jeg er rigtigt, rigtigt svært. Hvordan ved man, hvem man inderst inde er og hvilke ønsker man egentlig har for sit liv? Og hvordan finder man modet og styrken til at stå ved hvem man er, når dette kan indebære at være anderledes, skuffe andre eller skabe konflikt? At tage denne opgave på sig alene er ofte en for stor mundfuld, hvorfor jeg inviterer dig til at lade mig følge og støtte dig i den rejse det er, at lære sig selv at kende og forholde sig til sit liv.


Du vil opleve mig som varm og jordnær, og relationen mellem os som værende tryg, fortrolig og ligeværdig. Vores samarbejde vil foregå på dine præmisser, ensbetydende med at det vi taler om, og måden vi gør det på, tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, således at forløbet bliver så givende og meningsfuldt for dig som muligt.

 Oscar

Oscar har særlig erfaring med:

Konfliktskyhed
Angst
Eksistentielle spørgsmål
Skam
Stress
Relationer
Ansvar
Jalousi
Misbrug
Parforhold
Selvindsigt
Tristhed
Konfliktskyhed
Angst
Eksistentielle spørgsmål
Skam
Stress
Relationer
Ansvar
Jalousi
Misbrug
Parforhold
Selvindsigt
Tristhed

SU-venlig terapi

399 kroner. Første samtale er gratis.

Når du går i terapi i Avilius, støtter du missionen om det gode ungdomsliv. Over halvdelen af prisen går direkte til Oscar. Resten går til forebyggende tiltag til vores generations stigende mistrivsel.


Individuel terapi  →

M, tidligere klient hos Oscar:

"Inden jeg startede hos Oscar, havde jeg aldrig været i nogen form for samtaleterapi, og derfor var det i sig selv grænseoverskridende at tage beslutningen og blot det at gå ind af døren var næsten angstprovokerende. Men fra jeg sad i stolen første gang og havde fortalt lidt om hvorfor jeg var kommet, forstod jeg hurtigt, at dette var en vigtig beslutning. Et første skridt mod et liv hvor jeg både er mere i kontakt med mig selv og mine følelser - og endnu vigtigere - et skridt mod en tilværelse hvor jeg bedre evner, at tage vare på mine mest betydningsfulde og nære relationer. Denne åbenbaring, kan i høj grad tilskrives Oscar, som ikke kun faciliterede et trygt rum, men som terapeut (og menneske) også er både omsorgsfuld, tillidsvækkende og opmærksom."

S, tidligere klient hos Oscar:

"Det har været en rigtig god oplevelse og et rart og trygt rum, der er blevet skabt med samtalerne. Det her virkelig givet meget!"

Trygge rammer.

Man taler mere åbent, når man føler sig hjemme. Dine samtaler med Oscar foregår i vores praksis – en stor og rummelig lejlighed i hjertet af Vesterbro.

Praktisk

En individuel session i Avilius koster 399 kr. per session. Den første samtale er gratis, så du helt uforpligtende kan mærke efter, om du har lyst til at starte i et forløb.

Alle forløb er forskellige. Vi anbefaler minimum 10 timers terapi for at opnå større terapeutisk effekt. I samarbejde med din samtalepartner tilrettelægger i sammen et forløb, der passer til dig.

Vil du tale med Oscar?

Book nu eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues