Oscar

Sidst booket: 4 dage siden

  2 ledige forløb

Det er helt normalt at gøre og sige ting for at fremstille sig selv i et bestemt lys og leve op til andres forventninger, fordi vi har brug for omverdenens anerkendelse af, at vi gør det rigtige og er gode nok som vi er. Når vi har det svært og mærker et behov for at tale med nogen om det, kan det dog have at gøre med, at vi er så optagede af at blive gode nok i andres øjne, at vi ikke lever vores liv i overensstemmelse med hvem vi i virkeligheden er og de ønsker vi selv har for vores eget liv.


At leve i overensstemmelse med sit sande jeg er rigtigt, rigtigt svært. Hvordan ved man, hvem man inderst inde er og hvilke ønsker man egentlig har for sit liv? Og hvordan finder man modet og styrken til at stå ved hvem man er, når dette kan indebære at være anderledes, skuffe andre eller skabe konflikt? At tage denne opgave på sig alene er ofte en for stor mundfuld, hvorfor jeg inviterer dig til at lade mig følge og støtte dig i den rejse det er, at lære sig selv at kende og forholde sig til sit liv.


Du vil opleve mig som varm og jordnær, og relationen mellem os som værende tryg, fortrolig og ligeværdig. Vores samarbejde vil foregå på dine præmisser, ensbetydende med at det vi taler om, og måden vi gør det på, tager udgangspunkt i dine ønsker og behov, således at forløbet bliver så givende og meningsfuldt for dig som muligt.

Oscar har særlig erfaring med:

Tristhed Omlægning af dårlige vaner Manglende overskud Rollen som pårørende Stress, ambitioner og præstationer Usikkerhed Krop, udseende og sundhed Kærlighed, dating og forhold

Hvad koster det?

Kun 299,-

Det er cirka 50% — 70% billigere end andre tilbud. Og så er første samtale gratis. Læs hvorfor.

Trygge rammer

Din samtale med Oscar kommer til at foregå i vores hyggelige lokaler på Vesterbro – et fordomsfrit og hjemligt rum med højt til loftet, hvor det kun handler om dig.

Interesseret i at tale med Oscar?

Vi vender tilbage
 inden for et par dage.

Er du i tvivl? Vi kan også ringe dig op.

×

Skriv til os

Nu er det din tur! Uanset om du er klar til at starte i et forløb, har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere — send os en besked, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

Individuel samtale m. Oscar:

299,- inkl. gratis forsamtale

“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“Kroppen er et gidsel, en jolle fortøjet i sit eget mørke” — First Flush, Vildgæret Ensomhed