Avilius Bloggen | Avilius Talks: Kærlighed og konflikt med Papa Erotic fra FRAADS
Book
en tid!
Avilius Bloggen

Avilius Talks: Kærlighed og konflikt med Papa Erotic fra FRAADS

I ottende episode af vores podcast får vi besøg af forsangeren og tekstforfatteren bag duoens mytologiske, romantiske sprog – og de konflikter, der har været nødvendige for skabelsen af det.

Skrevet 13/07/21 af Eskild Bibow

Avilius Bloggen

Avilius Talks: Kærlighed og konflikt med Papa Erotic fra FRAADS

I ottende episode af vores podcast får vi besøg af forsangeren og tekstforfatteren bag duoens mytologiske, romantiske sprog – og de konflikter, der har været nødvendige for skabelsen af det.

Skrevet 13/07/21 af Eskild Bibow

Velkommen til ottende episode af Avilius Talks — en podcast om at have det godt.

Live samtale med Frederik Espersen —også kendt som Papa Erotic— forsanger og tekstforfatter i FRAADS. Frederik og Avilius' egen Eskild tager udgangspunkt i teksterne fra FRAADS' fuldlængdealbum “FRaaaDS”.

Knas med kærligheden?

Eskild og Ragnhild har netop lanceret et gruppeforløb om livets store mysterie. Til dig, der gerne vil være en bedre kæreste.

Vi snakker om, hvordan albummet undersøger dele af kærligheden som konflikt, magt, distance, nærhed, temperamenter, lyst og transformationen af sig selv og den anden gennem forholdet. Vi snakker om konflikter i kærlighedsforhold, ikke kun som et acceptabelt onde, men som en nødvendighed for kærligheden selv. Vi snakker om de udviklende aspekter af svære snakke i et forhold, både de eksplicitte og de underliggende. Vi snakker om kærligheden og problemerne med forholdet som identitetsmarkør, samt hvordan man kan “gå i stå”.

Gennem samtalen diskuteres forskellen (eller ligheden) i at regrediere ved konflikter eller at komme i kontakt med sit indre barn, i sine udtryksformer.

Samtalen mellem Frederik og Eskild er et led af Avilius' nye gruppeforløb til dig, der gerne vil blive bedre til at håndtere konflikter i dit kærlighedsforhold.

Velkommen til Avilius!

Et terapihus for unge, af unge. Vi laver individuel terapi og gruppeterapi til dig, der har brug for nogen at tale med.

Random artikler

03/01/20

5 tips til bedre søvn

At være ung og veludhvilet er en selvmodsigelse. De klassiske råd er simpelthen ikke lavet til et kaotisk og uforudsigeligt ungdomsliv. Her er fem (realistiske) tips til at få lidt bedre styr på søvnen.

Skrevet af Jonas Schøsler

29/02/20

Kan man føle sig ensom, selvom man har 1523 følgere?

Følelsen af at høre til er en universel forudsætning for os mennesker – så hvorforfor er der så mange af os, der føler os ensomme?

Skrevet af Anna-Regitze Vejby Voss

Foto af Anne Krogh

Avilius Bloggen

Er Avilius det rigtige for dig?

Book en tid direkte eller skriv til os her! Så vender vi tilbage hurtigst muligt.

I tvivl? Ring til os på 74 44 44 69!

Det er ok bare at være nysgerrig.

Uanset om du er klar til at starte i terapi, har konkrete spørgsmål eller bare vil vide lidt mere om os, kan du skrive til os her. Vi svarer i løbet af et par dage.

“For there is always light, if only we’re brave enough to see it – if only we’re brave enough to be it” — Amanda Gorman, The Hill We Climb
“Én dag af gangen med min ryg op af muren, hovedet helt i vejret og benene på jorden” — Artigeardit, Stå Op Gå Ned
“Hvis du kunne gøre det hele igen, ville du gøre det hele igen” — Caspar Eric, Alt hvad du ejer
“The only way out is through” — Iceage, Lockdown Blues
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932