Gruppeforløb:

Fra 200,- per gang

Vores generation møder mange udfordringer.

Vi hjælper med tre af de største.

Kærlighed Få pladser

Det er med psykologiens blik, at vi i gruppen undersøger livets helt store mysterie. Vi bliver blive klogere på, hvordan vi bedre kommunikerer vores behov og får dem dækket. Vi skal snakke om hjertesorg og om, hvordan den tidlige tilknytning i livet spiller ind i vores forhold som voksne og meget mere.

Kulturclash Ledige pladser

At have en multikulturel baggrund kan føles som at være i to lejre man konstant skal navigere imellem. Spørgsmål om etnicitet, kultur og identitet er med til at skabe tvivl om ens tilhørsforhold og kan i sidste ende opleves som om, at man ikke rigtigt hører til noget sted. Sammen vil vi dele vores oplevelser, spørgsmål og frustrationer.

Præstationskultur Ledige pladser

Oplever du, at det er svært at være tilfreds med din præstation i skolen, til sporten eller på arbejdet? Er din trivsel afhængig af, hvor godt du performer? Vi kigger nærmere på det præstationspres, der er stigende blandt vores generation. Du vil få redskaber til at nyde de ting i livet som du elsker, uden at det afhænger af, hvor godt du klarer dig.

Er Avilius det rigtige for mig?

Vi sidder klar ved telefonerne til at svare på alle spørgsmål. Vælg en ledig tid nedenfor, så ringer vi til dig!

×

Skriv til os

Nu er det din tur! Uanset om du er klar til at starte i et forløb, har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere — send os en besked, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

“Aldrig sælg dig selv – men vid hvad du er værd” — Artigeardit, imorgen:igår
“Mørket trykker ind mod ruden, hører vinden suser derude. Tror at jeg har det som stenene, bølgerne bruser imod.” — Hans Philip, Saa Blaa
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“I ain’t living in the dark no more; it’s not a promise, I’m just gonna call it.” — Bon Iver, Beth/Rest