Gruppeforløb:

Fra 200,- per gang

Vores generation møder mange udfordringer.

Vi hjælper med tre af de største.

Kærlighed● Få pladser

Det er med psykologiens blik, at vi i gruppen undersøger livets helt store mysterie. Vi bliver blive klogere pĂĄ, hvordan vi bedre kommunikerer vores behov og fĂĄr dem dækket. Vi skal snakke om hjertesorg og om, hvordan den tidlige tilknytning i livet spiller ind i vores forhold som voksne og meget mere.

Kulturclashâ—Ź Ledige pladser

At have en multikulturel baggrund kan føles som at være i to lejre man konstant skal navigere imellem. SpørgsmĂĄl om etnicitet, kultur og identitet er med til at skabe tvivl om ens tilhørsforhold og kan i sidste ende opleves som om, at man ikke rigtigt hører til noget sted. Sammen vil vi dele vores oplevelser, spørgsmĂĄl og frustrationer.

Det meningsfulde livâ—Ź Ledige pladser

Vi skal have succes, præstere pĂĄ alle fronter, selvoptimere og hele tiden selvudvikle. Hvis ikke vi lykkes, sĂĄ er det vores egen skyld – vi kunne jo bare have arbejdet hĂĄrdere! Det pres bliver til urimelige forventninger, vi ikke kan leve op til. Vi føler os utilstrækkelige og ensomme. Og sĂĄ glemmer vi det meningsfulde liv. Det gør vi op med her!

Har vi glemt dig? Vi udvikler løbende nye gruppeforløb og lytter meget gerne.

Er Avilius det rigtige for mig?

Vi sidder klar ved telefonerne til at svare pĂĄ alle spørgsmĂĄl. Vælg en ledig tid nedenfor, sĂĄ ringer vi til dig!

×

Skriv til os

Nu er det din tur! Uanset om du er klar til at starte i et forløb, har spørgsmål eller bare gerne vil vide mere — send os en besked, så vender vi tilbage i løbet af et par dage.

“Mørket trykker ind mod ruden, hører vinden suser derude. Tror at jeg har det som stenene, bølgerne bruser imod.” — Hans Philip, Saa Blaa
“Den der ønsker at leve livet om, har overhovedet ikke levet” — Karen Blixen, 1932
“I ain’t living in the dark no more; it’s not a promise, I’m just gonna call it.” — Bon Iver, Beth/Rest
“Aldrig sælg dig selv – men vid hvad du er værd” — Artigeardit, imorgen:igĂĄr